Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Evinde Komşuya Mağlup Oldu

Bayburt Evinde Komşuya Mağlup Oldu
14 Nisan 2017 19:45 | Son Güncellenme: 14 Nisan 2017 21:02
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor kendi sahasında 24 Erzincan Spor’a 2-1 mağlup oldu.

Hafta içi oynanan ve ligde hedefi kalmayan iki takımın mücadelesine taraftar ilgi göstermedi. Yağmur altında ve kaygan zeminde oynanan maçın ilk golü ev sahibi ekip Bayburt Grup’tan geldi. 25. dakikada Aykut Topal attığı golle Bayburt Grup’u 1-0 öne geçirdi.

Antrenman maçı havasında oynan ve heyecanı olmayan maçın 45. dakikasında Cebrail Seçek Erzin adına attığı golle ilk devrenin skorunu belirledi 1-1.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan konut takım 24 Erzincan Spor oldu. Ayağa pas yapan ve rakibine oynama fırsatı vermeyen Erzincan takımından Aybars Garhan 55. dakikada görülmeye değer bir gol kaydetti ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Yediği golden sonra rakip kaleye yüklenmeye çalışan Bayburt Grup gol bulamayınca maçı 2-1 kazanan komşu il takımı 24 Erzincan Spor sahadan 3 puanla ayrılmış oldu.

Ligin bitimine iki hafta kala Gölcük deplasmanına gidecek olan Bayburt Grup son hafta Tekirdağ spor’u evinde konuk edecek.

Haftanın maç sonuçları

Bayburt Grup Özel İdare  1 – 2 24 Erzincanspor

Çorum Belediyespor  0 – 0  Kızılcabölükspor

Kocaelispor  0 – 2  Beylerbeyi

Karacabey Birlikspor  2 – 4  Gölcükspor

Kartalspor  2 – 1  Sancaktepe Belediyespor

Van BBSK  1 – 1  Cizre Spor

Altay  2 – 4  Kozan Belediyespor

Kütahyaspor  2 – 1  Tekirdağspor

Manavgatspor  0 – 1  Ankara Demirspor

https://www.youtube.com/watch?v=lep5ZVZCw9c

YORUMLAR

  1. Taraftar dedi ki:

    Herkesi yeneriz, Erzincanı yendiğimiz vaki değil….

  2. Bayburtlu Salih dedi ki:

    Aybars’I Türkiye kupası maçlarında büyük bir heyecanla izledim, kendisine 1, lig hatta belki süper ligdende teklifler gelir diye düşünmüşümdür.
    Bayburt spor belliki bu sene istediği hedefe ulaşması zor, insaallah önümüzdeki yıl hedefine iyi transferler, iyi hoca ve hocanın çok yönünlü taktiksel bilgileri ile ve futbolcuların sadece antrenmanda değil sonrasındada kendilerini geliştirerek katkı sağlayarak Bayburtun futbol alanında iyi bir noktaya gelir ve Şükrü hoca gibi hocalarımızın iyi oyuncular yetiştirip alt yapıdan olumlu kaynak fışkırır.
    Futbolda başarılı olan ülkeler bu işi nasıl başarıya dönüştürüyor aynı veya daha farklı taktiklerle bu işi geliştire biliriz.