Bayburt Belediyesi kayakçıları taşıyacak

Bayburt’ta bireysel ve takım halinde yapılan sporlarla ilgilenen vatandaşlara ve lisanslı sporculara desteğini devam ettiren Bayburt Belediyesi’nden bir destek de kayakçılara geldi.

Bayburt Belediyesi kayakçıları taşıyacak
Bayburt Postası - Amatör ve lisanslı sporcularla yakından ilgilenen Bayburt Belediyesi’nden bir destek de kayakseverlere geldi. Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Kop Dağı'nın ulaşım sorunu ile ilgili ücretsiz servis imkanı getirildiğini açıkladı. Bayburt Belediyesi olarak bireysel ve takım halinde yapılan sporlara desteklerini devam ettireceklerini belirten Belediye Başkanı Mete Memiş, kayak sporunun Bayburt'ta gelişmeye açık bir spor dalı olduğuna dikkat çekti.

Memiş, “Kar sporlarının Bayburt’ta gelişmeye açık bir dal olması hasebiyle bu spor dalıyla ilgilenenlere ulaşım kolaylığı sağlamak adına böyle bir uygulamayı hayata geçirdik” dedi.

Cumartesi ve pazar günleri olmak üzere Bayburt Belediyesi hizmet binası önünden saat 09.00’da Kop Dağı'na hareket edecek olan servisin Bayburt’a dönüş saati ise 16.00 olarak belirlendi.

Öte yandan kayakseverler için başlatılan bu uygulama, Bayburt Belediyesi'nin önceki yıllarda kayak sporu için verdiği destekleri akıllara getirdi. 1940'lardan 1960'lara kadar Türk kayağının en elit sporcularının yetiştiği Bayburt'ta, kayak sporu ile ilgili herşey imkansızlıklar nedeniyle sekteye uğramıştı. Daha sonra 1990'lı yıllarda ise olimpik ve milli sporcu Dursun Bozkurt'un öncülüğünde yeniden canlandırılan kayak sporuna Bayburt Belediyesi'nden de büyük destek gelmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.