BAYBATUR BAKAN ALBAYRAK'LA GÖRÜŞTÜ

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2017 - 07:54, Güncelleme: 17.03.2017 - 07:54
 

BAYBATUR BAKAN ALBAYRAK'LA GÖRÜŞTÜ

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ı makamında ziyaret etti.
Manisa'nın sorunlarının ele alındığı buluşmada talepleri de dile getiren Baybatur, ilk olarak Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'den kaza sonrası işten çıkarılan madencilerin kıdem tazminatı konusunu görüştü. Tazminatların bir kısmının ödendiğini aktaran Baybatur, Bakan Albayrak'tan kalan kısmının da en kısa zamanda ödenmesini istedi. Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulunun bina sorununa da değinen Baybatur, okulun TEİAŞ Eğitim Merkezinden 10 yıllığına tahsis edilen 3 binada eğitim verildiğini anımsatarak, tahsis süresinin dolduğunu okulun kapanmaması için sürenin 10 yıl daha uzatılması gerektiğini söyledi.   10 YIL DAHA UZATILMASI İÇİN TALİMAT VERİLDİ Yaklaşık 1 saat süren buluşmada Baybatur'u dinleyen Bakan Albayrak, kaza sonrası işten çıkarılan madencilerin kıdem tazminatı konusuyla yakından ilgilendiğini belirterek, tazminatın kalan kısmının ödenmesi noktasında gerekli çalışmayı yürüttüklerini ifade etti. Bakan Albayrak, Soma Meslek Yüksek Okulunun bina sorunu konusunda ise Baybatur'a, okula tahsis edilen 3 binanın tahsis süresinin 10 yıl daha uzatılması için hemen talimat vereceğini söyledi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ı makamında ziyaret etti.
Manisa'nın sorunlarının ele alındığı buluşmada talepleri de dile getiren Baybatur, ilk olarak Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'den kaza sonrası işten çıkarılan madencilerin kıdem tazminatı konusunu görüştü. Tazminatların bir kısmının ödendiğini aktaran Baybatur, Bakan Albayrak'tan kalan kısmının da en kısa zamanda ödenmesini istedi. Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulunun bina sorununa da değinen Baybatur, okulun TEİAŞ Eğitim Merkezinden 10 yıllığına tahsis edilen 3 binada eğitim verildiğini anımsatarak, tahsis süresinin dolduğunu okulun kapanmaması için sürenin 10 yıl daha uzatılması gerektiğini söyledi.
 
10 YIL DAHA UZATILMASI İÇİN TALİMAT VERİLDİ
Yaklaşık 1 saat süren buluşmada Baybatur'u dinleyen Bakan Albayrak, kaza sonrası işten çıkarılan madencilerin kıdem tazminatı konusuyla yakından ilgilendiğini belirterek, tazminatın kalan kısmının ödenmesi noktasında gerekli çalışmayı yürüttüklerini ifade etti. Bakan Albayrak, Soma Meslek Yüksek Okulunun bina sorunu konusunda ise Baybatur'a, okula tahsis edilen 3 binanın tahsis süresinin 10 yıl daha uzatılması için hemen talimat vereceğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.