16 Nisan 2024 Salı   

BATİAD ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BATİAD ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
 

Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İş İnsanları Derneği (BATİAD), Başkan Bekir Taner Ateş önderliğinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir dizi ziyarette bulundu.
Göreve gelir gelmez BATİAD’ın bilinirliğini ve faaliyetlerini artırmak için kolları sıvayan BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş, bu kapsamda AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Mustafa Gültepe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak’ı makamlarında ziyaret etti.

ERSİN SAÇLI’YA ZİYARET
Bekir Taner Ateş başkanlığındaki BATİAD Yönetim Kurulu, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı’yı ziyaret etti. BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, günün anısına Saçlı’ya plaket takdiminde bulunulmasının ardından triko hırka hediye etti. Dernek faaliyetleriyle ilgili konuların ön plana çıktığı ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından son buldu.

GÜLTEPE İLE TEKSTİL SEKTÖRÜ KONUŞULDU
Tekstil sektöründeki diğer kuruluşlarla temas halinde olan ve sektördeki gelişmeleri yakından takip eden BATİAD, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Mustafa Gültepe’ye ziyarette bulundu.  Ziyaretin ana gündem maddesini tekstil sektöründeki gelişmeler oluştururken, BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş, İHKİB Başkanı Gültepe’ye triko hırka hediye etmesinin ardından plaket verdi.  

İKİ YENİ BAŞKAN BULUŞTU
BATİAD’ın ziyaretler kapsamındaki son durağı ise İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İBB İtfaiye Daire Başkanlığına atanan Remzi Albayrak oldu.
Albayrak’ı makamında ziyaret eden BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş ve yönetim kurulu üyeleri,  Bayrampaşa adına istişarelerde bulundu. Her iki başkanın da birbirine iyi dileklerde bulunduğu ziyaretin sonunda Başkan Ateş, Albayrak’a triko hırka ve plaket takdim etti.

Tarih: 29 Kasım 2019 Cuma    Hit: 3545

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol