Nedir bu batı tutkunluğu? Tarhi bilmiyoruz, okumuyoruz. Okuduklarımız da bitaraf değil bir taraf tarihsel romanlar. Nedense batı hep haklı, batı yanlış yapmaz, batı akıllı, batı namuslu, batı hakşinas, batı dost, batı yönlendirici, batı ne yaparsa doğru yapar ona uymak şart ve farzdır.

Böyle bir kafa ile bu ülke ve bu ülkenin insanları uyutulmuştur. Batının yurt içi ayakçıları, taşeronları kendi çıkarları gereği kendi vatandaşına amir, dışarıya uşak olmuşlar ve bugüne kadar bu ülkenin insanını söğüşlemişlerdir.

Batı haklı ya;

1. 30 yıl, 100 yıl harplerini yapanlar biz değildik, mezhep savaşlarıyla milyonlarca insanın kanını dökende biz değildik.

2. İki cihan savaşını çıkarıp milyonlarca insanı katleden biz değildik.

3. Dünyayı doğu batı diye bölen biz değildik.

4. Çıkarı için istediği ülkede kaos yaratıp o ülkeleri haritadan silip kendilerine göre şekillendiren biz değildik.

5. Başta Afrika olmak üzere sömürge imparatorluğu kurup, o zavallı insanların gözlerini kapatıp incili ellerine tutuşturup topraklarını ellerinden alan biz değildik.

6. Petrol için Irak’ı işgal edip yağmalayan ve İsrail’in uşağı, dünyanın efendisi olan biz değildik.

7. Ülkesini İsrail’e peşkeş çekip dünyayı yönetmeye kalkan fakat içerden esir alınan ülke biz değildik.

8. Özgürlük savaşı adı altında Afrika’yı cehenneme çeviren, özgürlük getirdim diyipte o ülkelerin özgürlüklerini ellerinden alan biz değildik.

9. El kaideyi, Talibanı kurup Afganistan da Rusların üzerine salıp, sonrada düşman ilan edip karşısına geçen biz değildik.

10. Mısır’ı önce işi biten Hüsnü Mübarekten kurtarıp sonra ülkeye demokrasi getirdim palavrasını yayıp bir sene sonra da satın aldığı İsrail uşağı Sisi’ye teslim edip adına demokrasi deyip darbeyi ağızlarına dahi almayan biz değildik.

11. Suriye’yi karıştırıp binlerce insanın Esad denen vampir tarafından katledilmesine, milyonlarca çoluk çocuk, yaşlı gencin vatanları dışında sefilleri oynamalarının sebebi biz değildik.

12. Ülkemizi Mısır’a, Suriye’ye, Irak’a dönüştürmek, kardeşi kardeşe kırdırıp ülkeyi paramparça haline getirmek isteyen, Gezi, 17 Aralık, 25 Aralık ayaklanmalarını ile bu güzelim ülkeyi esir almak isteyen biz değildik.

13. Yurt içi satılık uşaklarla kumpaslar kurup, ülkeyi kaosa sürükleyip çıkar için vatan elden gidebilir diyen biz değildik.

Hem bütün bu kahpelikleri yapacak, yaptığın barbarlığı bu ülkelerin üzerine atacaksın sonra da bu ülkelere demokrasi ve özgürlük getirdim diyeceksin.

Ey Batı sen bunu de de, senin ülke içindeki satılık uşakların ne diyecekler? Çıkarları için ülke elden gidecekmiş, umurlarında dahi olmayacak olan bu satılık uşaklar, başlarını yastığa nasıl koyuyor, nasıl uyuyor ve nasıl ben bu memleketin evladıyım diyebiliyorlar?

Aydın geçinen yobazların bu ülkeye yaptıkları asla unutulmayacak, gün gelecek, tarih yazacak ama onların ve evlatlarının yüzü kızarmayacak mı?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beşiroğlu 10 yıl önce

Rahmetli Atilla İlhan, 'HANGİ BATI'da, batı'yı battığı yerde resmetmiş; tavsiye ederim gençlerimize...

Avatar
Beşiroğlu 10 yıl önce

Batı medeniyeti karsısında Türk milletinin ve aydınının (?) aldıgı tavır ve duruşu irdeler yazar.