Başsavcı’nın misafiri oldular

Milletvekilleri Ceylan ve Köse ile işadamı Mehmet Özdoğan, Çorum'dan Adana Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ömer Faruk Yurdakul'un konuğu oldu.

25 Mayıs 2019 Cumartesi 17:11
Başsavcı’nın misafiri oldular

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdakul'un konuğu oldu.
Yeni Çorumspor'un Serik Belediyespor ile oynadığı final maçı için Adana’ya giden giden Milletvekilleri Ceylan ve Köse, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Adana Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ömer Faruk Yurdakul'u ziyaret etti.

İşadamı Mehmet Özdoğan'ın da katıldığı ziyarette Başsavcı’ya yeni görevinden .aşarı dileklerini ilen Ceylan, ayrıca Yeni Çorumspor'un formasını hediye etti.

Ceylan ve beraberindekiler daha sonra Başsavcı Yurdakul'un iftar davetine katıldılar.

Son Güncelleme: 26.05.2019 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-05-25 19:40:36

Ne güzel farklı partilerin vekilleri muhteyem bir görüntü.
Takımımız bir gün sonra Çoruma geliyor havaalanı olsa idi 24.00 civarı zaferden hemen sonra gelebilecekti.
İnşAllah birliktelik havaalanı içinde devam eder.
Otomobil fabrikası için İlimizi ve il elerimizi hazırlayalım YOLLAR METROPOLLERE KESÜİRME ŞEKİLDE ULAŞIM SAĞLANACAK GÜZERGÜH düşünülmeli. Limanlara kestirme yolllar düşünülmeli.
Futbol ilimize bekeket getirir inşAllah