GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAŞSAVCI FETÖ'DE SON DURUMU AÇIKLADI

BAŞSAVCI FETÖ'DE SON DURUMU AÇIKLADI

Tarih 28 Nisan 2017, 21:41 Editör Dursun ONUR

TIME SON DAKİKA HABER- Giresun genelinde FETÖ’den bugüne kadar 474 şüpheli tutuklanırken, 357 zanlı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı ve 56 şüpheli içinse yakalama kararı çıkarıldı.


Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonları kapsamında bugüne kadar 1377 şüpheli hakkında işlem yapıldığı açıklandı.

Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, yaptığı açıklamada, Giresun il genelinde FETÖ şüphelisi 474 şahsın tutuklandığını, 357 şüphelinin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığını 56 şüpheli içinse yakalama kararının çıkarıldığını bildirdi.

BAŞSAVCI KAYA BİLANÇOYU AÇIKLADI

Başsavcısı Kaya, ‘Cumhuriyet Başsavcılığımızda başlatılan FETÖ/PDY Terör Örgütü'ne yönelik yapılan soruşturmalarda il merkezinde ve ilçelerimizde 15 Temmuz'dan bugüne kadar FETÖ/PDY üyeliği, yöneticiliği suçlarından Giresun il merkezi ve ilçelerinde olmak üzere toplam 474 şüphelinin tutuklandığı, halen 403 şüphelinin tutuklu olduğu, 71 şüphelinin adli kontrol şartıyla tahliye edildiği, adli kontrol şartı ile tahliye edilen 71 şüpheli ile birlikte 357 şüpheli hakkında adli kontrol uygulaması yapıldığı, 56 şüpheli hakkında yakalama kararı bulunduğu, gözaltında 8 şüphelinin bulunduğu, soruşturmaların başladığı tarihten itibaren toplam bin 374 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığı, şüphelilerin mal varlıklarına yönelik tedbirlerin mahkemelerinden alındığı, soruşturmaların halen gizlilik içerisinde yürütüldüğü, Haklarında FETÖ/PDY yöneticiliği ve üyeliği suçlarından soruşturma yürütülen şüphelilerden şu ana kadar 276'i hakkında atılı suçlardan kamu davaları açıldığı, kamuoyuna duyrulur’ ifadesini kullandı.

Bu haber 2048 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyenin toplam borcunu açıkladı.

BİZ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

BİZ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında konuşan Giresun Belediye Başka...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi