banner221

Başokur, "Bafra`nın parası Bafra`ya kalsın"

Samsun`un Bafra İlçesi`nde yaklaşan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı seçimleri için Başkan adayı Orhan Başokur açıklamalarda bulundu.

Başokur, "Bafra`nın parası Bafra`ya kalsın"

bafrahaber    Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan adayı Orhan Başokur, “ 1983 yılından bu tarihe kadar üyelerimiz ile aynı işi icra ediyorum. Üyelerimizin dertlerini sıkıntılarını çok iyi bildiğime inanıyorum. Bu sıkıntıları ve sorunları çözmek için bu göreve talibim. Öncelikli çalışmam ise büyük market zincirlerini elimden geldiği kadar en aza indirmeye çalışacağım. Bu konu da başarılı olamasam bile en az hafta da bir gün tatil ettireceğim. Bir başka çalışmam ise yine büyük market zincirlerinin çalışma saatlerini düşürmeye gayret göstereceğim. Bir sonraki çalışmam ise üyelerimiz ile istişare edebileceğimiz, toplantı yapabileceğimiz ve bir araya gelip sohbet edebileceğimiz bir oda binası alıp hizmete sokmaktır. Yaklaşık 24 yıldır aynı isim tarafından yönetilen odamız bir adım dahi ileri gidememiştir. 350 Bakkalımız varken şuan bu sayı 30`a düştü. Büyük marketler bakkal sayımızı geçti. 10 metre de bir büyük market zinciri var. Bunları durdurarak Bafralı esnafa kazandırmamız gerekiyor. Bafra`nın parası Bafra`ya kalsın. Ufak esnaflar kalkınsın” dedi.

Bafra Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Orhan Başokur 4 Mart 2018 Pazar günü saat  11.30 da yapılacak olan seçimde üyelerinin desteğini beklediğini ve inşallah kazanacaklarını dile getirdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER