banner249

Basmacı'dan zehir zemberek açıklamalar!

Denizli’de AK Parti’nin 7 Haziran seçimleri öncesi dar gelirli vatandaşlara yönelik 250 lira taksitle 25 bin konut yapılacağı vaadinin unutulduğunu belirten CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, “25 bin konutu yapıp bitirenler, şimdi de 18.232 konut yapacaklarmış. Nasıl olsa söz verip yapmamaya alıştılar” dedi.

Basmacı'dan zehir zemberek açıklamalar!
banner240

25 binlik konut hamlesi ile vatandaşların kandırılmaya çalışıldığını ifade eden CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, zaman geçmesine rağmen o konutlardan hala bir ses çıkmadığı, üstüne 18 bin 232 konut sözü daha verildiğini ifade etti.

Vatandaşın bu tarz vaatlere karnının tok olduğunu vurgulayan Basmacı, "Siz sözlerini unutanlardan değilseniz önce dar gelirli vatandaşların umut bağladığı, belki de sırf bu yüzden sandığa giderek AK Parti’ye oy atan vatandaşların haklarını teslim edin, sonra diğer konut hamlesine başlayın. O konutlarla ilgili bir gelişme olmadan sırf o günkü gibi oy uğruna bir daha konut hamlesi başlatmanız vatandaşları düşündürmüyor, aksine güldürüyordur" diye konuştu.

SİZ ÖNCE SÖZÜNÜZÜ YERİNE GETİRİN

AK Parti 'yi eleştiren Basmacı, "25 binlik konut sözünü unutup yeni bir söz daha vermek akla ve mantığa aykırıdır. 25 bin konuta umut bağlayan vatandaş adına diyorum ki, siz önce sözünüzü yerine getirin .3 yılda bir arpa boyu yol alamadığınız, suni açıklamalarla pembe boncuk dağıttığınız. 25 binlik konutları yapın, tamamlayın sonra diğer hamlelere geçin. Vatandaşların artık karnı böyle vaatlere tok bu böyle biline" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 11:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER