Başkurt ve Mindiloğlu Yarışa Hazır

Türkiye Offroad Şampiyonası 4. Ayağı Sakarya’da düzenleniyor.

Başkurt ve Mindiloğlu Yarışa Hazır


Hendek’li Pilot Engin Başkurt ve Co Pilot Şükrü Mindiloğlu Sakarya’da düzenlenecek olan Türkiye Offroad Şampiyonasına katılıyor.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Türkiye Offroad Şampiyonası 4. Ayağı Sakarya’da yarışa katılacak olan Pilot Engin Başkurt ve Co Pilot Şükrü Mindiloğlu’na başarılar diledi.

2019 Türkiye Offroad Şampiyonası 4’üncü ayak yarışları Adapazarı Belediyesi ana sponsorluğunda 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 12.30’da ve 20 Ekim 2019 Pazar günü saat 11.00’da Korucuk Mahallesi Vakıfkent TOKİ İlkokulu arkası mevkiinde start alacak.

Şampiyona için düzenlenen basın toplantısına, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Aka, Türkiye Offroad Şampiyonası Yarışma Direktörü Şemsettin Erdoğan ile 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Balan ve ekibi katıldı.

 YÜKSEK ADRENALİN, HIZLI TEMPO

Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Balan, Offroad tutkunlarını adrenalin dolu etabın bekliyor olduğunu dile getirerek, “Şampiyonaya hazırız ve Adapazarı’mızda şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz.” derken şampiyona direktörü Şemsettin Erdoğan, “Türkiye’nin en iddialı yarışmasında tüm yurttan katılım sağlayacak 27 araç ve 54 sporcunun, adrenalini yüksek, temposu hızlı ve bir o kadar da güvenli yarışmasını sağlamak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya ve Başkan Yardımcımız Fatih Çelikel’e başta olmak üzere destek veren kurum ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2019, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184