“BASKETBOLDA HEDEF YÜKSELEN VE GÜÇLENEN BOLU”

28 Ağustos 2018

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Genç oyuncuların yanına dahil edilen tecrübeli oyuncular ile Bolunun gençlerinden oluşan,...

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı. Genç oyuncuların yanına dahil edilen tecrübeli oyuncular ile Bolunun gençlerinden oluşan, alanında uzman staff ve alt yapı kadrosu ile lige heyecan katacak bir takım olduklarını belirten basketbol Şube Başkanı Mimar Aytaç Eskicioğlu “Bolu ilini her kulvarda en iyi şekilde temsil etmek ve hak ettiği noktalara getirmek için özverili bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

Bolu ilini Basketbol sahalarında temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı 2018 – 2019 sezonu hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezondan takımında bulunan dört oyuncu ile tekrar anlaşma ya varan Belediyespor, dış transferde ise 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Edirnespor’un bir üst lige çıkmasında büyük pay sahibi olan ve ligin sayı kralı Eren Beyaz transferiyle ilgiyi üzerine çeken Bolu Basketbol takımı 27 Ağustos Pazartesi günü antrenmanlarına başladı.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ALAADDİN YILMAZ’IN ÇOK BÜYÜK BİR HEDEFİ VAR”

Takım hedefleri ve yapısı hakkında bilgi veren Basketbol Şube Başkanı Eskicioğlu, Bolu ilinin değerine değer katacak genç ve savaşçı bir takım kurduklarını ifade etti. Eskicioğlu; 

“2010 – 2011 sezonunda Bolu Sportif Havacılık Derneği ile Basketbol sahalarına giriş yaptık. Ardından Boluspor bünyesine katılan Basketbol takımı uzun süredir TB2L de başarılı ve ses getiren işler yaptı. Biz de bu sezon takıma katkı vererek Bolu’da ki basketbol ateşini daha yükseğe çekmek ve Bolunun marka değerini salon sporlarıyla yükseltmek istiyoruz. Belediyespor bünyesinde sadece Basketbol ve Voleybol takımlarını bulundurmuyor. Avrupa şampiyonluğu yaşayan Çim Hokeyi takımımız ve bunun yanında birçok branşta yaklaşık 3 bin sporcunun yer aldığı büyük bir kulübüz. Belediyespor yönetimi olarak, Bolu ilini her kulvarda en iyi şekilde temsil etmek ve hak ettiği noktalara getirmek için özverili bir çalışma içerisindeyiz. Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’ın çok büyük bir hedefi var. Bolu ilini Sporun Başkenti ve her spor dalının kamp merkezi yapmak istiyor. Bizde Başkanımızın hedefleri doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“ARMANIN DEĞERİNE DEĞER KATACAK BİR TAKIM OLUŞTURDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM”

Geçtiğimiz sezondan 4 oyuncuyla tekrar anlaştıklarını ifade eden Eskicioğlu, genç ve dinamik bir takım olduklarını söyledi. Eskicioğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Geçen sezon bünyemize kattığımız 4 isimle tekrar sözleşme imzaladık. Bunlar Burak Can Dilmaç, Samed Demirok, Hakan Şanlı ve Oğulcan Metehen Deniz oldu. Dış transferde ise, Gökhan Şenol (Gemlik Basketbol), Eren Beyaz (Edirnespor), Alperen İşçi (Gelişim Koleji), Mert Ulutaş (Bornova Belediye), Oğuzhan kızıl (Mamak Belediye) ve Volkan İncekara (Mamak Belediye) isimleri ile sözleşme imzaladık. Antrenörümüz Murat Yolcunun verdiği rapor doğrultusunda görüşmelerimiz iki oyuncuyla daha devam ediyor önümüzdeki günlerde netleşmesini bekliyoruz. Kurduğumuz takım genç oyuncuların yanı sıra deneyimli oyuncuları da barındırıyor ve hedefimiz doğrultusunda lige heyecan katan ve armanın değerine değer katacak bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum.”

1172 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058413982391357