Bugun...

Basketbolda da Ulusal Hakemlerimizin Sayısı Artıyor

Basketbolda da Ulusal Hakemlerimizin Sayısı Artıyor
facebook-paylas
 Tarih: 23-06-2019 11:56:58  -   Güncelleme: 23-06-2019 12:42:58

Basketbolda da Ulusal Hakemlerimizin Sayısı Artıyor


Kahramanmaraş Basketbol Hakemlerinden Mehmet Akçadağ C Klasman Hakem Ünvanını kazanmasından sonra, daha önce bir klasman hakemi olan Kahramanmaraş'ta  Basketbol il temsilcisi Mustafa Dağlı döneminde 2 hakem C Klasman Hakemi olmasıyla birlikte Kahramanmaraş'ın klasman hakem  sayısı 3 oldu.

 


Daha önce C klasman hakem ola Salih Ocakoğlu, Geçen yıl C Klasman Hakemi olan Ünal Özdemir'den sonra  Mehmet Akçadağ C Klasman Hakem Ünvanını kazanmasıyla birlikte Kahramanmaraş'ı temsilen 3 hakem Basketbol üst liglerinde maçlar yönetecekler.


GURUR DUYUYORUZ

Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Kahramanmaraş Basketbol il temsilcisi Mustafa Dağlı,"Bayrağı aldığımız günden itibaren yapılanları sıralarsak yükselen bir grafik çizdik. Kahramanmaraş'ımızda iyi işler yapmak için bayrağı devraldık ve yolun başında Mehmet Akçadağ'ı C Klasmanına kazandırdık. Geçtiğimiz yıl çıktığı maçlarda iyi bir grafik sergileyen Ünal Özdemir'de C Klasman olmayı hak kazandı. Basketbolda iyi işler yapmak için çıktığımız yolda ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başarılar sağlam ve güvenilir ekiplerle beraber  gelir" ifadelerine yer verdi.

Etiketler

  DİĞER Basketbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI