banner198

Başkentçi’den Çankırı gündemini sallayan twit.

Başkentçi’den Çankırı gündemini sallayan twit.

Başkentçi’den Çankırı gündemini sallayan twit.
banner145
Ak Parti Genel Merkezinde yaşanan gelişmeleri paylaşması ile dikkat çeken Ak Parti’nin Fuat Avni’si başkentçi, Çankırı temayülü hakkında bir twit attı. Başkentçi “Çankırı temayülünde Alpay Ünal, Mesut Koç, Cevdet Çetin çıktı.” iddiasında bulundu.

Paylaşımında herhangi bir sırlamada bulunmayan başkentçi, Çankırı ile ilgili daha önce attığı bir twitte Musa Çağlar'ın İl Başkanı olduğunu duyurmuş ancak Çağlar ismi çıkmayınca attığı mesajı silmişti. Başkentçi daha öncede takipçilerine ÇKÜ
 Rektörü Ali İbrahim Savaş'ın aday adayı olacağını duyurmuştu.
 

Ak Parti Aday adaylığı sürecinde alt komisyonda görev alacak isimlerde belli oldu. Buna göre Çankırı alt komisyon üyeleri , Haluk İpek, A.Sibel Gönül, Hüseyin Tanrıverdi, C.Yılmaz Demir isimlerinden oluştu.

Öte yandan Ak Parti Aday adaylarından Mesut Koç, “Temayül yoklamasında bana destek verenden de vermeyenden de Allah razı olsun” diyerek yazılı bir açıklamada bulundu.

Koç açıklamasında şunları kaydetti!

Bildiğiniz üzere doğduğum büyüdüğüm yaşadığım ve yaşamaya devam edeceğim memleketimizden sevgili Çankırı’mızdan 7 Haziran 2015 seçimi için Ak Partimizden milletvekilliği aday adayı olarak yola çıktık. Geçen hafta boyunca ilçelerimizde bulunan değerli ak parti teşkilatlarımızı, dostlarımızı gönüldaşlarımızı ziyaret ettik samimi bir ortamda geçen konuşmalarımız ve toplantılarımızda onların desteği ile güç kazandık. Allaha şükürler olsun ki kazasız belasız bir temayül yoklamasını geride bıraktık. Temayül yoklamasında bana destek verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. İşini gücünü bırakıp memleketimizin her tarafından buraya oy kullanmaya gelen bütün partimiz mensubu arkadaşların hepsi bizlerin dava arkadaşları, ahde vefanın göstergesi olduğunu bir kere daha anlatmış oldular.

Ak partimizin bu kadar büyük olmasının nedeni ruhumuza uygun vücud bulmasından dolayıdır. Bu vücud da AK Partidir. Bu memleketin insanının karakter yapısında var olan Asırlardır, hem vatanımızı hem milletimizi hem de elimizin ulaşabildiği tüm mazlumları korumak için gözetmek için, bu memleketi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için mücadele veren bir milletin ferdi olarak, Biz kökü olmayan, ruhu olmayan, geçmişiyle irtibatlarını koparmış bir insan olmadığımızdan dolayı Cenabı hakka binlerce kez şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle bir milletin ruhu iken ak partimizde vücud bulmamız, bizlerinde bu dava uğrunda birer nefer olmamız ve bu bayrağı taşıma gayreti ve azmine sahip olmamız sayesinde her zaman bu yolun en büyük savunucusu ve idealisti olamaya devam edeceğiz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 03:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan yapmur
Hakan yapmur - 9 yıl Önce

Temâyül uygulansın Alpay ve Mesut bey vekil olsun

şükrü baştürk
şükrü baştürk - 9 yıl Önce

yolun acık olsun mesut abim sizi mecliste vekil olarak ğörmek en büyük temenni miz rabbim sizin için ne hayırlısı ise o olsun yolun ve bahtın acık olsun

Alper efe
Alper efe - 9 yıl Önce

Songül uzunharman bektaş ı da görmek isteriz. Halktan biri. Dürüst donanımlı

SIRADAKİ HABER