Haberler

Ünlü Oyuncu Nejat İşler Gümüşlükspor'un Asbaşkanı Oldu

Güncelleme:

Bodrum'da yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz yıl başkanlığından istifa ettiği Gümüşlükspor'a bu sefer asbaşkan oldu.

Bodrum'da yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, Gümüşlük spor futbol takımının asbaşkanı oldu.

Süper Amatör Ligde mücadele eden Gümüşlük spor'da geçen yıl başkanlık görevinden ayrılan ünlü oyuncu Nejat işler, bu yıl futbol takımının başına asbaşkan olarak geri döndü.

İşler ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Gümüşlük spor yöneticileri Başkan Mehmet Kocadon'a çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek, 2018-2019 sezonunda Gümüşlük spor'u hedeflenen yere getirmek istediklerini ifade ettiler.

"YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Gümüşlük spor Yönetimi Kurulu Başkanı Ahmet Faik Karakaya ve Asbaşkan Nejat İşler spora destek veren Mehmet Kocadon'a teşekkür ederek, Gümüşlük spor sevdalılarını takımlarına desteğe davet etti. Gümüşlük spor Yönetim Kurulu'nun sosyal medya hesabında "Nerede Kalmıştık?" başlığı ile yayınlanan açıklamayı okuyan Başkan Mehmet Kocadon "Gençlerimizin spor yapmasına olanak sağlamak için yaptığınız çalışmalardan dolayı canı yürekten kutluyorum. Bu hedeflerinizi yerine getirmeniz konusunda üzerime düşen görev neyse yerine getirmeye hazırım. Gümüşlükspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi. Gümüşlükspor'un yeni yönetimde ayrıca Hüsnü Kırık Genel Sekreter ve Ateş Şendil de Şube Sorumlusu olarak görev aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nejat İşler Bodrum Futbol Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

JET SOSYETE:

CİDİYETE BAKARMISINIZ , ŞORTLA BELEDİYE BAŞKAN ZIYARETİ

5
7
yanıtYanıtla
Duran Tekerlek:

dangalak

1
10
yanıtYanıtla
ÜMİT:

Başkan olduğu yıl takım şampiyon olmuştu. Gümüşlükspor'' a iyi geliyor bence Nejat abi. Hayırlı uğurlu olur inşallah. Bu arada başka dangalak ya da soytarı diyecek adam mı bulamadınız memlekette. Kimseye zarar vermeden, işine gücüne bakan, insan gibi insan işte, gayet sağlıklı ve iyi gözüküyor ayrıca. Ama yine yapıştırmışlar hakaretleri saçma sapan, gereksiz

9
0
yanıtYanıtla
Aslı:

Çok yazık:((

2
6
yanıtYanıtla
Alkolik spor:

Alkolün etkisindeyken istifa etmiş. . . . Uyanana kadar yeni başkan seçilmiş. . . Uyanınca dolu koltuğa oturamayacağı için asbaşkan koltuğu vermişler. . .

2
5
yanıtYanıtla
alkol sevmez adam:

adam bitti gitti alkol mahvetti

2
5
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

belediye başkanı kırk yıllık arkadaşı sanki elini omuzuna atmış ayni meyhaneden tanışıyorlar galiba ayaklarında kıspetlerle makam ziyareti makama saygısı olmayan kişiden ne beklenirki

1
6
yanıtYanıtla
Güneş batıdan doğduğunda:

Muhabbete bak ya sort giymiş yok elini omzuna atmış yok aynı meyhane bilmem ne yok makama saygısızlık bırakın bu boş işleri Başkan adam gibi adam nejat işler içer içmez onun sorunu ama makama saygı duyan biri Ayrıca okadar sıcak ki bütün devlet dairelerine bile sort la giriliyor yasak da değil amaç hizmet se kıyafet abartılı olmadığı sürece sorun yok Bilmem anlatabildim mi efeler

6
1
yanıtYanıtla
Güneş batıdan doğduğunda:

De gidim de

yanıt0
yanıt1
DELİDANA:

kralll topçularıı serhoşşş etmee bakeemmm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title