"BAŞKANLIĞI KAZANIP TEKRAR PARLAMENTER SİSTEME DÖNECEĞİZ"

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2017 - 09:26, Güncelleme: 28.04.2017 - 09:26
 

"BAŞKANLIĞI KAZANIP TEKRAR PARLAMENTER SİSTEME DÖNECEĞİZ"

Yüzde 49 Hayır oyu çıkmasının büyük bir umut ve moral olduğunu belirten CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban; "2019 başkanlık seçiminde herkesi kucaklayacak, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, cumhuriyetçi, laiklik ilkesini benimsemiş, milliyetçi ve yönünü çağdaşlığa çevirecek bir başkan adayıyla başkanlık seçimi çok rahat kazanılır. Ve bizim istemediğimiz bu başkanlık sistemi bu kazanımla tekrar parlamenter sisteme dönülür."
HABER CANER KILIÇ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, yönetimi kurulu üyeleriyle birlikte parti binasında referandum sonuçlarını değerlendirdi. Şehitleri anarak sözlerine başlayan CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MHP Şehzadeler Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Şener Özten’e hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar diledi.   "BU BAŞARIYI YAKALAMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK" Referanduma gidip oy kullanan bütün seçmenlere teşekkür eden Başkan Balaban, “Halk oylaması sürecinde Evet oyu da veren Hayır oyu da veren bizim başımızın tacıdır. Şehzadeler’de hayır oyu versin vermesin yüzde 55 Hayır oyunun çıkmasında emeği geçen tüm halkımıza teşekkür ediyorum.  Şehzadeler ilçesinde ve tüm Türkiye’de başarılı bir kampanya yürütüldü. Bunun karşılığını da fazlasıyla aldık. Şehzadeler ilçesinde bu başarıyı yakalamak için çok çalıştık. Ama en önemli nokta bu başarı sadece CHP’nin başarısı değildir. Şehzadeler ilçesinde yaşayan tüm halkımızın ortak başarısıdır. CHP bu sürecini lokomotif öncü gücü olmuştur. Ama bunu CHP’yle özdeşleştirmemiz de doğru değildir. Bu başarıda AK Parti’ye, MHP’ye, CHP’ye, HDP’ye, BBP’ye, SP’ye, Vatan Partisine yani tüm partilere oy veren seçmenlerin payı vardır” dedi.   "10 PUANLIK BİR FARK ATTIK" 1 Kasım 2015’de AK Parti’nin Şehzadeler’deki oyunun yüzde 44,5, MHP’nin oyunun ise 17,5 olduğunu kaydeden Balaban, “Ortaklaştırdığımız zaman kağıt üstünde yüzde 62’lik bir güce tekabül etmektedirler. Fakat biz bunu iyi çalışmayla, halkımıza iyi anlatarak köy köy mahalle mahalle, kahve kahve gezerek bunun bir parti meselesi olmadığını anlattık. Şehzadeler’de yüzde 55 hayır, yüzde 45 Evet oyu çıktı. 10 puanlık bir fark attık. Bu da açık ara bir başarıdır. 325 sandıktan 225’inde Hayır oyu, 100’ünde ise Evet oyu birinci oldu.  325 sandıkta görevlilerimiz vardı. Manisa’da Hayır çıkması bizi mutlu etti. Türkiye’de de Hayır çıktı ama YSK bunu elimizden aldı. Bu referandum şaibeli referandum olarak tarihe geçti. ” diye konuştu.   "BAŞKANLIĞI KAZANIP TEKRAR PARLAMENTER SİSTEME DÖNECEĞİZ" Her şeye rağmen yüzde 49 Hayır oyu çıkmasının büyük bir umut ve moral olduğunu belirten Balaban, “2019 başkanlık seçiminde herkesi kucaklayacak, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, cumhuriyetçi, laiklik ilkesini benimsemiş, milliyetçi ve yönünü çağdaşlığa çevirecek bir başkan adayıyla başkanlık seçimi çok rahat kazanılır. Ve bizim istemediğimiz bu başkanlık sistemi bu kazanımla tekrar parlamenter sisteme dönülür. Biz bunun için şimdiden çalışmalarımıza başlıyoruz. Tüm belde ve köylerde Hayır oyu versin vermesin teşekkür ziyaretlerine başlayacağız” diye konuştu. 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Balaban, vatandaşları bayramlara davet etti.   
Yüzde 49 Hayır oyu çıkmasının büyük bir umut ve moral olduğunu belirten CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban; "2019 başkanlık seçiminde herkesi kucaklayacak, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, cumhuriyetçi, laiklik ilkesini benimsemiş, milliyetçi ve yönünü çağdaşlığa çevirecek bir başkan adayıyla başkanlık seçimi çok rahat kazanılır. Ve bizim istemediğimiz bu başkanlık sistemi bu kazanımla tekrar parlamenter sisteme dönülür."
HABER
CANER KILIÇ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, yönetimi kurulu üyeleriyle birlikte parti binasında referandum sonuçlarını değerlendirdi. Şehitleri anarak sözlerine başlayan CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MHP Şehzadeler Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Şener Özten’e hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar diledi.
 
"BU BAŞARIYI YAKALAMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK"
Referanduma gidip oy kullanan bütün seçmenlere teşekkür eden Başkan Balaban, “Halk oylaması sürecinde Evet oyu da veren Hayır oyu da veren bizim başımızın tacıdır. Şehzadeler’de hayır oyu versin vermesin yüzde 55 Hayır oyunun çıkmasında emeği geçen tüm halkımıza teşekkür ediyorum.  Şehzadeler ilçesinde ve tüm Türkiye’de başarılı bir kampanya yürütüldü. Bunun karşılığını da fazlasıyla aldık. Şehzadeler ilçesinde bu başarıyı yakalamak için çok çalıştık. Ama en önemli nokta bu başarı sadece CHP’nin başarısı değildir. Şehzadeler ilçesinde yaşayan tüm halkımızın ortak başarısıdır. CHP bu sürecini lokomotif öncü gücü olmuştur. Ama bunu CHP’yle özdeşleştirmemiz de doğru değildir. Bu başarıda AK Parti’ye, MHP’ye, CHP’ye, HDP’ye, BBP’ye, SP’ye, Vatan Partisine yani tüm partilere oy veren seçmenlerin payı vardır” dedi.
 
"10 PUANLIK BİR FARK ATTIK"
1 Kasım 2015’de AK Parti’nin Şehzadeler’deki oyunun yüzde 44,5, MHP’nin oyunun ise 17,5 olduğunu kaydeden Balaban, “Ortaklaştırdığımız zaman kağıt üstünde yüzde 62’lik bir güce tekabül etmektedirler. Fakat biz bunu iyi çalışmayla, halkımıza iyi anlatarak köy köy mahalle mahalle, kahve kahve gezerek bunun bir parti meselesi olmadığını anlattık. Şehzadeler’de yüzde 55 hayır, yüzde 45 Evet oyu çıktı. 10 puanlık bir fark attık. Bu da açık ara bir başarıdır. 325 sandıktan 225’inde Hayır oyu, 100’ünde ise Evet oyu birinci oldu.  325 sandıkta görevlilerimiz vardı. Manisa’da Hayır çıkması bizi mutlu etti. Türkiye’de de Hayır çıktı ama YSK bunu elimizden aldı. Bu referandum şaibeli referandum olarak tarihe geçti. ” diye konuştu.
 
"BAŞKANLIĞI KAZANIP TEKRAR PARLAMENTER SİSTEME DÖNECEĞİZ"
Her şeye rağmen yüzde 49 Hayır oyu çıkmasının büyük bir umut ve moral olduğunu belirten Balaban, “2019 başkanlık seçiminde herkesi kucaklayacak, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, cumhuriyetçi, laiklik ilkesini benimsemiş, milliyetçi ve yönünü çağdaşlığa çevirecek bir başkan adayıyla başkanlık seçimi çok rahat kazanılır. Ve bizim istemediğimiz bu başkanlık sistemi bu kazanımla tekrar parlamenter sisteme dönülür. Biz bunun için şimdiden çalışmalarımıza başlıyoruz. Tüm belde ve köylerde Hayır oyu versin vermesin teşekkür ziyaretlerine başlayacağız” diye konuştu. 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Balaban, vatandaşları bayramlara davet etti. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.