Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'na nezaket ziyaretinde bulunarak bir süre sohbet etti. Başkan Alemdar; 'Sayın Belediye Bakanımız İspiroğlu ile yıllardan beri gelen samimi bir dostluğumuz var. Başarılı ve saygın bir meslektaşım. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.

Bakü Belediye Başkan Yardımcısı Cabbarov Sayyaf Hüseyinoğlu ise; 'Sakarya'ya gelmekten, Sakarya'ya gelip de Karasu'yu gezip, değerli Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile tanışmak büyük mutluluk. Burada Hocalı parkını gördük ve sahili gezdik. Karasu'nun ismini çok kez duydum. Gezilip görülmesi gereken bir ilçe. Bizleri makamında kabul eden Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu'na sonsuz teşekkürlerimi sunarım' dedi.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Başkan Alemdar'a ve Bakü Belediye Başkan Yardımcısı Cabbarov Sayyaf Hüseyinoğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; 'Öncelikle bu nazik ziyareti için Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a ve Bakü Belediye Başkan Yardımcısı Cabbarov Sayyaf Hüseyinoğlu'na teşekkürlerimi sunarım. Sayın Alemdar'ın da dediği gibi, Belediye Başkanları olarak görüşmemizin yanı sıra yakın dostluğumuz da bulunmakta. Kendisine bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum' dedi.