Başkanlar kahvaltıda bir araya geldi

Mahmutlar eski belediye başkanı Alaattin Çakır, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve geçmiş dönemlerde Alanya merkez ve mahallelerinde görev yapan belediye başkanlarını kahvaltıda buluşturdu.

Başkanlar kahvaltıda bir araya geldi

Mahmutlar eski belediye başkanı Alaattin Çakır, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve geçmiş dönemlerde Alanya merkez ve mahallelerinde görev yapan belediye başkanlarını kahvaltıda buluşturdu.

12 Mart 2017 Pazar 19:26
Başkanlar kahvaltıda bir araya geldi
Geleneksel ‘Başkanlar Buluşması’ bu ay Mahmutlar eski belediye başkanı Alaattin Çakır'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Mahmutlar Yemen Kahvesi'nde düzenlenen 'Geleneksel Başkanlar Buluşmasına' Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya eski Belediye Başkanları Hasan Sipahioğlu, Cengiz Aydogan ve mahallelerde geçmiş dönem belediye başkanlığı yapan isimler katıldılar.

ÇAKIR: ‘’BAŞKANLAR TOPLANTISINI BAŞLATAN BELEDİYE BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDERİM'’
Davetine katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mahmutlar eski belediye Başkanı Alaattin Çakır, "Bu toplantıyı ilk kez gerçekleştiren ve bizleri bir araya getiren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e teşekkür ederim. Bugüne kadar Mahmutlar ve diğer mahalelerde görev yapan ve tüm belediye başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı minnettarım. Sözlerime başlamadan hayatını kaybeden başkanlarımıza da Allah'tan rahmet dliyorum.Bugün burada bulunan tüm başkanlarımız önemli bir birikime ve tecrübeye sahipler. Bizim bu birlikteliğimiz Alanyamız için devam edecek. Bizler her ne kadar görevlerimizi bıraksakta Alanya ve mahaleleri için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz'' dedi.

BAŞKAN YÜCEL, "ALANYA İÇİN BİR VE BERABER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Başkanlar buluşmasında bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Öncelikle Alaattin başkanımıza nazik davetinden dolayı teşekkür ederim. Şehrimize hizmet etmiş değerli belediye başkanlarımızla bugün bir arada olmaktan mutluyuz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Alanyamız için çalıştık. Şunu belirtmeliyim ki Alanya dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. O yüzdende Alanyamız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizde bunun bilinci ile çalışıyoruz. Şehrimiz altın çağını yaşıyor. Merkezi ve kırsalı ile her noktaya hizmet götürüyoruz. Biz bu hizmeteri yaparken de herkesle fikir ve görüş alış verişinde bulunuyoruz. Sizlerin bilgi ve birikimi de bizim için çok değerli ve önemlidir. Alanyamız çok şanslı çünkü  bizlere her daim destek olan bir Dışişleri bakamız var. Ben bölgemiz adına sayın bakanımıza ilgi ve hizmetleri için teşekkür ederim. Bu başkanlar toplantısını birlik, beraberlik ve şehrimize katkı sağlamak için başlattık. Bundan sonrada sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz'' dedi.
Son Güncelleme: 12.03.2017 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81