GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAŞKANIN AĞIR KONUĞU VARDI

BAŞKANIN AĞIR KONUĞU VARDI

Tarih 27 Şubat 2018, 02:45 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL HABER- Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Duroğlu’nda incelemelerde bulundu.


Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve beraberindeki heyet yapımı devam eden Giresun-Dereli karayolu incelemeleri kapsamında Duroğlu Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan ile yapımı devam eden tünel çalışmalarını yerinde inceleyen ikili daha sonra Başkanlık makamında bir araya geldi. Heyet, burada çeşitli konularda istişarelerde bulunduktan sonra Duroğlu’ndan ayrıldı.

VERİMLİ GÖRÜŞME YAPTIK

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Kılıçaslan, ‘Karayolları Bölge Müdürümüz Selahattin Bey ile çeşitli konularda verimli istişarelerimiz oldu. Beldemizde yapmayı planladığımız çalışmalar ve projelerimiz ile ilgili görüşlerine danışıp desteklerini aldık. 2019 yılına kadar yapmayı hedeflediğimiz çalışmalarımızda kendilerinin desteğini almak bizleri ziyadesiyle mutlu etti’ dedİ.

Duroğlu Tüneli ile ilgili açıklamada da bulunan Kılıçaslan, tünel açılışının son aşamasında olduğunu, kısa zamanda hizmete açılacağını ve bu sayede Duroğlu merkez trafiğinin de önemli derecede rahatlayacağını belirtti.

Bu haber 1404 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi