Geçtiğimiz Çarşamba başkanlık makamında yapılan imza töreni ile Tosyaspor ile sözleşme imzalayan Belediye Başkanı Kastamonu 1. Amatör Kümede mücadele eden Tosyaspor’da ligin 4.haftasında forma giydi.

Tosyaspor Seydiler Belediyespor karşılaşması gergin başladı. Oldukça iddialı geçen maçta yer yer gergin dakikalar yaşandı. 12. Dakikada 1-0 öne geçen Seydiler Belediyespor üstünlüğünü fazla devam ettiremedi. 17. Dakikada durumu eşitleyerek 1-1 yapan Tosyaspor ilk yarıyı berabere kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Tosyaspor 47. Dakikada durumu 2-1 yaparak üstünlük sağladı. 72. Dakikada durumu 3-1 yapan Tosyaspor aradaki farkı 2’ye çıkararak galibiyeti garantiledi. Saha kenarında ısınma hareketleri yapan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 79. Dakikada 37 numaralı formasıyla maça girdi. Kaptan Sinan Kaymak’ın oyundan çıkması ile takım kaptanı olarak oyuna devam eden Başkan Kavaklıgil, seyircinin tezahüratları arasında yüksek performans sergiledi.

Maçın hakeminin bitiş düdüğünü çalmasının ardından sahadan galibiyetle ayrılan Tosyaspor’un kaptanı Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı değerlendirmede; “Bugün ilk resmi maçımıza çıkmış bulunduk Belediye Başkanı olarak. Tosyaspor ve Seydiler Spor Kulübüyle bir müsabaka gerçekleştirdik. 3-1 galip ayrıldık burdan çok mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Tabi burda belediye başkanı olarak futbol oynanamızdaki en büyük etkenlerden en büyük sebeplerden  birisi Türk Gençliğinin sağlıklı yetiştirilmesi ve Türk Gençliğini spora özendirme. Spor yapmak güzel ahlaklı yetişme noktasında bir teşvik anlamında  bu programı bu organizasyonu gerçekleştirdik. Rabbim inşallah Türk Gençliğini zararlı alışkanlıklardan, kötü alışkanlıklardan ve ahlaklı bir şekilde yetişmesini sporla sağlayacağı kanaatindeyiz ve bu noktada Tosya Gençliğine Tosya Belediye Başkanlığı olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Rabbim nasip ederse kötü alışkanlıklardan zararlı alışkanlıklardan gençiliğimizi kurtaracağız inşallah. Bu bi başlangıç olsun Tosya’ya” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim