Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Vakfıkebir İlçesinde MHP ilçe teşkilatını da ziyaret etti.



MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve parti yöneticileri tarafından parti binası önünde karşılanan Başkan Zorluoğlu, diğer partililerle de bir araya geldiği ziyarette, MHP'nin geçmişte olduğu gibi şimdi de ülkenin gelişmesi için büyük hizmetler veren bir parti olduğunu söyledi. 31 Mart Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde sahada yapılan çalışmalar ve verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.
 Partinin kurucusu Alparslan Türkeş'i rahmetle yad eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli liderliğindeki MHP'nin ülkede her zaman devletinin yanında yer alan bir parti olduğunu ifade etti. MHP'nin Türkiye'de demokrasinin gelişmesi için katkı sunan köklü bir parti olduğunu dile getiren Başkan Murat Zorluoğlu, "Siyasi partilerin fikirlerine ve onlarla istişareye önem veriyoruz. Bu manada çalışmalarımızda MHP teşkilatlarının görüş ve önerilerine de kıymet verdik, vermeye de devam edeceğiz. Hep birlikte Trabzon'da 2020 yılında daha güzel çalışmalara imza atacağız. Trabzon için hayati önem taşıyan birçok önemli projeyi hayata geçireceğiz. 2020 yılı memleketimiz ve milletimiz için inşallah çok iyi geçecek" dedi.
MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trabzon ve Vakfıkebir’in gelişmesine yönelik her türlü çalışmaya destek olacaklarını belirtti. Başkan Baltürk, Cumhur İttifakı’nın başarıyla çıktığı 31 Mart seçimleri sonrasında da başladığı gibi dimdik ayakta olduğunu ve yıkılmasının söz konusu olmayacağını yineledi. “31 Mart Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi çok güzel bir seçim çalışması yapmış ve bunun meyvesini alarak Vakfıkebir Belediyesi’ni ve Trabzon Büyükşehir Belediyesini Cumhur İttifakı olarak almış bulunmaktayız. Bu seçimlerin sonucunda da seçim döneminde nasıl hep birlikte çalışmış isek te bu süreçten sonrada hep birlikte bir beraber olarak Vakfıkebir’imize, Trabzon’umuza, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yararlı hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de demiş olduğu gibi artık bu ittifak mezara kadar devam edecektir. MHP’nin Cumhur İttifakı’na sadakatle bağlı olduğunu ifade eden Baltürk, Zorluoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.
MHP İlçe Başkanlığını ziyarete Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzunda katıldı.