Başkan Zorluoğlu heyelan bölgesinde

Yomra ve Sürmene’de meydana gelen heyelanın ardından afet bölgesine giderek incelemelerde bulunan Başkan Zorluoğlu, ilçe sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Zorluoğlu heyelan bölgesinde

Yomra ve Sürmene’de meydana gelen heyelanın ardından afet bölgesine giderek incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçe sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kısa sürede heyelan bölgesine giden Büyükşehir Belediyesi, Karayolları, Yomra Belediyesi, AFAD, UMKE ve Jandarma ekipleri, Yomra-Özdil kara yolunu temizlemek ve ulaşıma açmak için yoğun çalışma gerçekleştiriyor.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, heyelanın hemen ardından olay yerine giderek, bölgede incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalara yönelik ilgililerden bilgi alan Başkan Zorluoğlu, vatandaşlarla da bir süre görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçe sakinlerine herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını da soran Başkan Zorluoğlu, “Bir ihtiyacınız olduğu takdirde Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

SÜRMENE VE KÖPRÜBAŞI’NDA DA ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Öte yandan şiddetli yağış nedeniyle Sürmene ve Köprübaşı ilçelerinde de heyelan meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Murat Zorluoğlu’nun talimatı ile hemen heyelan bölgesine giderek yol temizleme çalışmalarına başladı.

BÜYÜKŞEHİR YARALARI SARIYOR

Trabzon’un Sürmene ve Köprübaşı ilçelerinde dün akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen heyelan sonrası kapanan bazı mahalle yolları, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ulaşıma açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, heyelanın ardından Sürmene ve Köprübaşı ilçelerine giderek incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alan Başkan Zorluoğlu, heyelandan etkilenen hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçe sakinleri kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Zorluoğlu’na teşekkür ettiler.

NE GEREKİYORSA YAPILACAK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak 24 saat vatandaşın hizmetinde olduklarını belirten Başkan Zorluoğlu, “Tek tesellimiz heyelan nedeniyle herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmamasıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman hemşehrilerimizin yanınızdayız. Arkadaşlara gerekli talimatları verdim. Ne gerekiyorsa yapılacaktır” şeklinde konuştu.

ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN

“Devletimizin yanımızda olduğunu bilmek bizleri memnun etti” diyen ilçe sakinleri, “Heyelan olur olmaz ekipler buraya geldi ve hızlı bir şekilde çalışmaya başladılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ve ilçe belediye başkanlarımız bizlere moral verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah devletimizden razı olsun” ifadelerini kullandılar.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışması sonucu kapanan mahalle yollarının açıldığı ve ulaşımın normale döndüğü belirtildi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24