26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ZABUN'DAN CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

BAŞKAN ZABUN'DAN CUMHUR İTTİFAKI AÇIKLAMASI

Isparta

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Bugüne kadar Cumhur ittifakı bizler için son derece önemli olmuş bundan sonrada önemini korumaya devam edecektir. Elbette Milliyetçi Hareket Partisi ile yarışa girdiğimiz yerlerde seçimi kazanmak için mücadele edeceğiz. Ancak siyaset tarzımız asla ve asla Cumhur ittifakına gölge düşürmeyeceği gibi bu yarış aramızdaki ittifak ruhunu daha da güçlü kılacaktır” dedi.

AK Parti il Başkanı Osman Zabun, Cumhur ittifakına ilişkin basın açıklaması yayınladı. Bazı medya organlarında cumhur ittifakına yönleik fitne ve nifak tohumları sokulmaya çalışıldığını belirten Zabun, şöyle konuştu:

MHP, ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE ODAKLANMIŞTIR

“31 Mart 2019 tarihinde ülkemiz ve şehirlerimiz için son derece önemli bir seçime giriyoruz. Özellikle son dönemde Milli duruş ve Milli şuur taşıyan tüm siyasi kadrolarla, Ak Parti olarak, başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere tüm kadrolarımızla birlikte yürüyoruz. Bunun en bariz göstergesi olarak da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel merkezimizin ve bu Milli duruş ve şuurun en önemli paydaşlarından olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ ve Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının, ülkemizin geleceğine odaklanarak, ülke menfaatlerini, parti menfaatlerinden çok üstte tutan anlayış eylem ve duruşları tüm kamuoyunun malumudur. Gerçekten de bu birlikteliği milletimiz ile birlikte son derece yüksek bir anlayışla desteklemekteyiz. Tüm kamuoyunun önünde cereyan eden tavır ve mesajlarda göstermektedir ki;  aynı hassasiyeti, hem Ak Parti Kadroları hem Milliyetçi Hareket Partisi kadroları en üst düzeyde ortaya koymaktadır.

HEM AK PARTİ HEM MHP YÜKSEK SORUMLULUK TAŞIYOR

Her ne kadar Isparta da farklı adaylarla seçime girmiş olsak da, seçim çalışmalarımızı bu anlayış ve hassasiyetle sürdürüyoruz. Ak Parti Isparta kadroları olarak bu hassasiyeti muhafaza etmekle birlikte aynı hassasiyeti Milliyetçi Hareket Partisinin kadrolarının da göstermiş olması bizim için son derece kıymetli ve anlamlıdır. Başından sonuna kadar hem Ak Parti Kadroları olarak bizlerin hem de Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının bu yüksek sorumlulukla hareket edeceğimize dair inancımız ve kararlılığımız son derece yüksektir. Çünkü bizim birlikteliğimiz milletimizin birlikteliğidir ve sadece yerel seçimlerle sınırlı değildir.

NİFAK SOKMAYA ÇALIŞIYORLAR

Hal böyle iken bir kısım yerel medya organlarınca habercilik anlayışının çok altında bir tavırla söylediğimiz sözün hiçbir yerinde Milliyetçi Hareket Partisi  ile ilgili ve Milliyetçi Hareket Partisinin adayları ile ilgili bir tek olumsuz cümle olmamasına rağmen; sözde haber manşetlerine kastımızın tam tersine cümle yazmak suretiyle fitne ve nifak tohumları sokmaya çalışanların hangi amaca hizmet ettiklerini kamuoyumuz açık ve aleni biçimde farkındadır. Haber manşetinin altına bakılırsa, zaten kastımızın, tamamen,  Sayın BAHÇELİ’nin deyimi ile; kendisini Cumhur ittifakının karşısında konumlandıran; ülkemizin doğusunda terörün sözcülüğünü üstlenenlerle, batısında başka temsilcilerle bir araya gelen adını ne koyarlarsa koysunlar zillet ittifakına müteallik bulunduğu aşikardır.

İTTİFAK RUHUNA YAKIŞIR BİR YARIŞ

Bugüne kadar Cumhur ittifakı bizler için son derece önemli olmuş bundan sonrada önemini korumaya devam edecektir. Elbette Milliyetçi Hareket Partisi ile yarışa girdiğimiz yerlerde seçimi kazanmak için mücadele edeceğiz. Ancak siyaset tarzımız asla ve asla Cumhur ittifakına gölge düşürmeyeceği gibi bu yarış aramızdaki ittifak ruhunu daha da güçlü kılacaktır.     

Saygı ile kamuoyumuzun bilgisine sunarız.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

comolokko

17 Ocak 2019 Perşembe 13:56

Demogoji, toplumun duygularını ve önyargılarını kullanarak var olan gerçekleri farklı şekilde gösterme sanatıdır. Tarih boyunca çeşitli başarılı demogoglar olmuştur. Bu kişiler toplumu yönlendirmek için onların duygu ve önyargılarını kullanarak istedikleri sonuçları almaya çalışırlar.

veli

17 Ocak 2019 Perşembe 11:17

İyi iyi.Valilik otoparkını sormayın o zaman.İmara açılan yerlerden hısım akraba eş dost kimler yer almış sormayalım.Madem niye aday çıkardınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

mahmut

17 Ocak 2019 Perşembe 10:20

acaba senin kadar boş bi adam varmıdır

veli

17 Ocak 2019 Perşembe 09:51

Daha dün ziya Günaydın hakkında ne diyordu,bugün ne diyor.İyice komik duruma düştüler.

hüloğcu

17 Ocak 2019 Perşembe 09:26

sayın ıspartalılar siz bakmayın bunların demogoji yaptıklarına bunların tek derdi kendilerini ve koltuklarını korumak ve kurtarmak,seçimden sonrası tufan,borçlanmamaya çalışın,mecbur değilseniz harcama yapmayın,.

akkurt

17 Ocak 2019 Perşembe 01:44

yani zabunun demek istediği günaydın ile yola devam biz seçim süresince günnaydına dokunmayacağız günaydın tkrar başkan demek istiyor

merko kavşağı trafik ışığı

17 Ocak 2019 Perşembe 01:17

plastik yol kasisine de mi il trafik komisynu karar veriyor.eskiden özel okulken kaan ekmek fırını ilerisinde kasis ve ıspaş kavşağı ışıklandırması ile okula öğrenciler çok güvenli giriş çıkış yapıyordu. ışıkkent-muzaffer türkeş arasındaki merko kavşağı (221 cad.) çok güvenli idi. okul devlet okulu olunca (ikiayrı girişi bulunan binanın bir kısmına Şehit Polis Akif Altay ilkokulu bir bölümü kız ihl) kasisler kaldırılarak öğrencilerin güvenliği çok tehlikeli hal aldı.

Göktürk

16 Ocak 2019 Çarşamba 23:33

MHP ülkenin geleceğine odaklanmadı, Bahçeli koltuğa odaklandı...

Düsünen adam

16 Ocak 2019 Çarşamba 22:58

Bu zabun sabah ne diyodu aksam ne diyo

Spartalı

16 Ocak 2019 Çarşamba 22:49

mademki cumhur ittifakı var neden akp den aday çıkardınız ki. Mhp destekleseydiniz ya ispartada durum belli...

Bülent

16 Ocak 2019 Çarşamba 22:47

Çevir kazı yanmasın Osman

Umudunu Yitirmiş Adam

16 Ocak 2019 Çarşamba 21:24

Yarın işiniz biter mhp ye de yol verirsiniz kullan at. Tıpkı diğerlerine yaptığınız gibi

Süleyman demir

16 Ocak 2019 Çarşamba 21:14

Akp ilk kuruldugundan beri akp oy vermişimdir, oy vermedim bir seçim nuri uzaktaş aday oldugunda yusuz ziya günaydına vermiştim ve verdirtmiştim, şimdi şükrü başdeğirmen aday oldu şimdide vermiyeceğim şimdide gökmen gökmenoğluna vereceğim, ve bu akp nasıl yapıyorda kaybetmek için özel seciyor bu adayları

karaca

16 Ocak 2019 Çarşamba 20:56

başkan bak demadi deme? 2 laf daha edersen reis seni ham yapar

uluborlulu

16 Ocak 2019 Çarşamba 20:55

kıvırma

Ak sevdalı

16 Ocak 2019 Çarşamba 20:52

Başkan şu yenişara bi el at bu teşkilat başkanı osman ve kadın Kolları başkanı Remziye bu cesareti senden mi alıyor kimden alıyor partilileri birbirine kattı Ve farelerin de Reis-i paylaştıkları bile Yok ama şunu İyi bil ak parti yenişarda bunların sayesinde yıkılacak bir hezimette ordan yenecek... bugün tarihi bir kenara yaz saygılarımla

Ömer ADALET

16 Ocak 2019 Çarşamba 20:51

3 Aday hakkında bir şey yazıcam, okuyan kardeşlerim kendisi zihninde hangisi hangisine uygunsa sıralasın lütfen.ADAYLAR; 1- Bir BÖLEN 2- Bir BİLEN 3- Bir GÜLEN (!). Hangisi hangi adayımız? Karar sizin.

Ziya celebi

16 Ocak 2019 Çarşamba 20:50

Aynaya baktım galiba

Bağımsız medya

16 Ocak 2019 Çarşamba 20:46

Sizin haberiniz değilmiydi bu yzg saydırıyor şehirçilik ve utanmak ve arlanmak ya sizde yok Ya da zabunda

Huzur istiyoruz, Huzur!

16 Ocak 2019 Çarşamba 20:46

Kim diyor kavga edin diye, zaten kimseyle kavga etmeyin. Milleti ötekileştirip bölmeyin, milletimiz herkes farklı dünya görüşü olacaktır, fakat hepimiz aynı ülkenin milletiyiz!

AKP

16 Ocak 2019 Çarşamba 20:36

BAŞKAN SEN ONUMU BUNU BIRAKTA PARTİLİLERİNİN ADAYINIZI BENİMSEMEYE BAŞARIN YOKSA İKİNCİ DEFA UZAKTAŞIN OLDUGU GİBİ SANDIĞA GÖMÜLECEKSİNİZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR