featured

Başkan Yavuz: “Tuzla ve Kırıkhan’ın gönül bağı oluştu”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; Hayad Derneği’nin koordinasyonuyla Suriyelilere en büyük yardımları yapan Tuzla Belediyesi, Tuzla Belediyesi Tıp Merkezi olarak aktif hale getirilmeye çalışılan Hayad Hastanesi ve diğer çalışmaları için Kırıkhan halkı adına Tuzla Belediye Başkanı ve Tuzla halkına minnettar olduğunu söyledi.

HAYAD Derneğinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Ayhan Yavuz, Tuzla Belediyesinin ve Tuzla halkının yaptığı yardımların Türkiye’de ilçe belediyeleri arasında yapılan en büyük koordinasyon olduğunu söyledi. Yavuz ayrıca; belediyemiz olarak Tuzla’ya bu yardımlarından dolayı gönül bağımızı sürdüreceğiz dedi.

Çalışmalarda ve yardımlarda emeği geçen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya, Tuzla Belediye Başkan Danışmanı Dr. Mehmet Metin’e ve herkese teşekkürlerini ileten Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz bu çalışmalarla tüm Müslümanların ve halkımızın kaynaşmasının yanı sıra Ülkemize zorunlu olarak gelen bu kardeşlerimize de yardım eli uzatılması sağlanıyor dedi.

HAYAD Derneği’nin yaptığı çalışmaların büyük bölümü Tuzla Belediyesi ve Tuzla halkıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine destekleriyle yapılıyor. Sınır çevresi ve Ülkemizin her bölgesindeki ilçe Belediye ve ilçe halkları Hayad Derneği’nin koordinasyonunda yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz son olarak Hayad Derneğinin çalışmalarına her zaman katılacağını, mazlumların ve ülkemize zorunlu olarak gelen bu insanlara Allah rızası için yardım yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Fotoğraf Galerisi

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yavuz: “Tuzla ve Kırıkhan’ın gönül bağı oluştu”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir