featured

Başkan Yaman sözünü tuttu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Yaşlılar Haftası kapsamında yaşlıların evlerine gerçekleştirdiği ziyareti esnasında bir vatandaşın tekerlekli sandalye talebi üzerine verdiği sözü tuttu.

Başkan Yaman’dan tekerlekli sandalye talep eden Çökek Mahallesi sakini Ahmet Karakaya, kısa süre içinde evine getirilen tekerlekli sandalyeyi karşısında görünce çok mutlu oldu.

Talebinin üzerinden 1 hafta geçmeden tekerlekli sandalyeye sahip olmanın sevincini yaşayan Ahmet Karakaya: “Başkanımızın evime yapmış olduğu ziyaretinde, kendisinden tekerlekli sandalye talep etmiştim. En kısa zamanda tekerlekli sandalyeye kavuşacağımın sözünü veren Başkanımızın kısa sürede bu sözünü tutup,  tekerlekli sandalye ihtiyacımı karşılamasından dolayı minnettarım. Her zaman yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz.” sözlerine yer verdi.

Başkan Yaman’ın talimatları üzerine vatandaşın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayarak evine götürüp teslim eden Defne Halk Market ekipleri, sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttükleri çalışmalar ile göz dolduruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yaman sözünü tuttu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir