Vakfıkebir AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, LGS sınavına girecek öğrenciler için Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na çağrıda bulundu.



COVİT-19 salgın hastalığı sebebiyle 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun kararı sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Pandemi’nin artmasını önlemek amacı ile sona erdirilmişti. Haliyle tüm öğrenciler okullarından, arkadaşlarından ve öğretmenlerinden ayrılmak zorunda kaldılar. Okullarda yürütülen sosyal etkinliklerden de mahrum kalan öğrenciler evlere hapsolmak zorunda kaldılar. Bu salgın, Bilhassa sınavlara hazırlanan öğrenciler için ciddi anlamda moral motivasyon kaybının yaşanmasına da vesile oldu.
Bu önemli durumu fark eden AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, bilhassa LGS sınavına girecek olan yani 8. Sınıftan liseye geçiş sınavına giriş yapacak olan öğrenciler için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na önemli bir çağrıda bulundu. Başkan Ahmet Uzun yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi; “LGS hazırlığı yapan sevgili öğrenciler, biliyoruz bu sene farklı duygular yaşadınız. Okulunuzdan, okul bahçenizden, sınıf arkadaşlarınızdan, öğretmenlerinizden ayrı kaldınız. Belki de en önemlisi sınıflar arası yapılan turnuvalardan mahrum kaldınız. Bizde bu konu üzerine ne yapabileceğimizi düşündük.
Sevgili öğrenciler, sizlerin moral ve motivasyonunuzu artırmak amacı ile sizler adına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Sayın Murat Zorluoğlu Başkanım! Okullarımızda Turnuva yapamıyoruz ama liglerin başlamasıyla yürüyeceğimiz şampiyonluğa öğrencilerimizi de ortak etmeye, onlara moral vermeye ne dersiniz? Bu vesileyle biz Vakfıkebir İlçemizin LGS adaylarına 11 Trabzonspor forması hediye ederek takımımızı hazırlayacağız. Siz de var mısınız? Diyerek çağrıda bulundu ve pası Başkan Zorluoğlu’na attı. Sosyal sayfasından attığı bu mesajda, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ile Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’yi etiketledi.