VAKFIKEBİR BELEDİYESİ EN ÇALIŞKAN BELEDİYE KONUMUNDADIR
Vakfıkebir AK Parti İlçe teşkilatı Ağustos ayı istişare ve danışma meclisi toplantısını Parti binasında gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Uzun; “Tarih yazarak kutlu yürüyüşümüze devam ederken, Vakfıkebir Belediyemizde en çalışkan belediye konumundadır” dedi.
Vakfıkebir AK Parti İlçe teşkilatının istişare ve danışma meclisi toplantısı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkan vekili Alper Bektaş, Kadın Kolları Başkanı Havva Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları başkan vekili Cemre Gizem Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri Vakfıkebir Belediyesi Başkanı Muhammet Balta, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle başkanları katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun,  AK Parti İl Başkan vekili Alper Bektaş ve Belediye Başkanı Muhammet Balta, Kadın Kolları Başkanı Havva Kurt ve Gençlik Kolları Başkan vekili Gamze Gizem Sağlam da birer konuşma yaptılar. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun yaptığı konuşmada şunları söyledi.



“VAKFIKEBİR BELEDİYESİ EN ÇALIŞKAN BELEDİYE KONUMUNDADIR”
İlçe Başkanı Ahmet Uzun; “Çok değerli Dava arkadaşlarım Ağustos ayı İlçe danışma meclisi toplantımıza hoş geldiniz.  Vakfıkebir Teşkilatımızın düzenlediği danışma meclisi toplantısı, siz AK Parti'ye gönül vermiş değerli partililerimizin de katılımı ile verimli ve coşkulu bir şekilde gerçekleşiyor. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Vakfıkebir ilçe teşkilatında 10 aydır görev yapıyoruz teşkilat olarak çok güzel işler yaptık. Parti teşkilatımız ile Belediye Başkanımız, Belediye meclis üyelerimiz ile sürekli istişareler yaparak el ele vererek Vakfıkebir’imiz için çok güzel şeyler yaptığımıza ve bundan sonrada yapacağımıza inanıyorum. Cumhurbaşkanımız bu çalışmaları yaparken sizlere bizlere güveniyor. Teşkilatı diri tuttuğumuz müddetçe Allah’ın izniyle aşamayacağımız sıkıntı yok. Geçtiğimiz günlerde partimizin 18. kuruluş yıldönümünü kutladık. Bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde görev yapmış tüm dava arkadaşlarımıza, milletimize teşekkür etmek boynumuzun borcu. Başkanlarımıza, ilçe, mahalle teşkilatlarımızda, seçim sandıklarımızda görev yapmış tüm dava arkadaşlarımıza, belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerine ve Vakfıkebirli hemşerilerime sevgi saygı ve sonsuz teşekkürler ediyorum. Vakfıkebir İlçe Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızın her kademesinde görev almış tüm yöneticilere ulaşmaya söz verdik. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar Vakfıkebir’de Ak Parti’ye bu güne kadar destek vermiş hiç kimseyi dışarıda bırakmayacağız. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan milletiyle gönül bağı kurmuş teşkilatlarımız ile bağımızı koparmadan hep birlikte yolumuza devam edeceğiz dedi.”
“18 YILDA PARTİMİZ ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI”
Başkan Uzun, “Bizler alçak gönüllü olmayı vefalı olmayı ahlaklı bir nefer olmayı başarmış ve bu uğurda mücadele vererek tüm seçimlerden zaferle çıktık ve bundan sonrada da aynı düstur ile tüm çalışmalarımıza tarih yazarak kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. 18 yılda partimiz çok büyük başarılara imza attı. Büyük reformlara imza atarak Türkiye’de ulaşılmaz bir gelişim ve değişime imza attık. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türk siyasi tarihinde ülkemizi çağ atlatan projelere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Biz öncelikle teşkilatlar olarak partimize destek olmak mecburiyetindeyiz. Bizi yönetenlere destek olmak mecburiyetindeyiz. Bize destek veren insanlara inanmak ve güvenmek mecburiyetindeyiz. Vakfıkebir’imizde her zaman davamıza destek vererek bir misyona sahip çıktı. Bu yüzden milletimize her zaman şükran borçluyuz. Önemli olan iyi niyet ve samimiyetle çalışmak. Samimiyetle çalışıldığında Allah'ın izniyle çok daha farklı hedeflere ulaşma şansımız oluyor. Samimiyeti ve ihlası asla kaybetmeyeceğiz. Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan İlkesine milletine bağlı çalışkan ve dürüst nesiller yetiştirmek mecburiyetindeyiz. Biz AK Parti Vakfıkebir ilçe teşkilatı olarak bu şiarla hareket ederek faaliyetlerimizi yürütmekteyiz dedi.”



VAKFIKEBİR BELEDİYESİ EN ÇALIŞKAN BELEDİYE KONUMUNDADIR
Başkan Uzun, Memleket aşkı ile yanan yürekli liderlerin peşinde hizmet etmekteyiz. Gönüllü olarak yürüttüğümüz bu görevde bizleri motive eden ve enerji veren tek şey ilçemize kazandırdığımız hizmetlere sebep olmanın vermiş olduğu mutluluktur. Bugün baktığımızda ilçemizde çok önemli hizmetler yapılmakta. Vakfıkebir Belediyesi en çalışkan belediye konumundadır. Başkanımız Sayın Muhammet Balta’yı buradan takdir ve tebrik ediyorum. Mevla’m ilçemizde nice hizmetler kazandırmayı nasip etsin. Biz AK Parti İlçe teşkilatı olarak her an seçim olacakmış gibi çalışmaları devam ettiriyoruz. İlçemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşünceler ile toplantımızı hayırlara vesile olsun diliyorum. Buralara kadar gelme zahmetinde bulunduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum dedi.
Toplantı yapılan ve yapılacak olan çalışmaların istişare edilmesiyle son buldu.