BAŞKAN UYAR OKUMA YAZMA KURSLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UYAR OKUMA YAZMA KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Eşleri Emine ERDOĞAN Himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği ile ilgili olarak Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce kayıtlar alındı ve eğitimlere başlanıldı.

A+A-

Alaçam İlçemizde 5 Mart 2018 tarihinde dersler başladı.5 Şubat 2018 tarihinde başlayan Okuma yazma seferberliği kapsamında duyurular yapılarak istekli vatandaşların başvuruları alındı.İlçemiz Merkezinde Cumhuriyet İlkokulunda 2 sınıfta ,Resai  Aydın ilkokulunda 2 sınıfta ve Gökçeboğaz İlkokulunda,Zeytin Mahallesinde,Göçkün Mahallesinde,Yakacık Mahallesinde,Aşağı Soğukçam Mahallesinde,Yukarı Soğukçam Mahallesinde,Pelitbükü Mahallesinde okuma yazma kurslarında toplam 85 kursiyer halen okuma yazma kurslarına devam etmektedir.

 

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Okuma-Yazma Kursunu Ziyaret Etti 14 yaş ve üstü okuma yazma bilmeyen vatandaşlar için Milli Eğitim Bakanlığı'nın öncülüğünde projelendirilen eğitim programına katılım yoğun oldu.Alaçam İlçesi Cumhuriyet İlkokulundaki kurslarda görev yapan öğretmenler Seval Uyar ve Ayşe Dilek Çakıroğlu ile kursiyerlere Belediye Başkanı Hadi Uyar ,Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz ve Belediye Meclisi Ayşe Türker tarafından ziyaret gerçekleştirildi.


Başkan Uyar kursiyerlerle tek tek ilgilenerek çalışmaları tebrik etti.Başkan Uyar,’’ Okumanın yaşı, zamanı ve mekanı yoktur. Vatandaşlarımızın azimle okuma ve yazma öğrenme çabalarını gördük, bu da bizleri mutlu ediyor. Gayretinizden dolayı hepinizi tebrik eder, başarılar dilerim’’, dedi. Kursta emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.