Başkan ÜNVER; “BAYRAMLAR, SEVGİ, DOSTLUK VE SEVİNÇ GÜNLERİMİZ”

Başkan ÜNVER; “BAYRAMLAR, SEVGİ, DOSTLUK VE SEVİNÇ GÜNLERİMİZ”

hasan aga

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bayramların karşılıklı yardımlaşma ve dostlukların arttığı, toplumun  sevinç ve mutluluk günleri olduğunu  belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 25 Haziran 2017 Pazar günü başlayacak Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında başta Nevşehirli vatandaşlar olmak üzere tüm inananların Ramazan  Bayramını  en içten dilekleri ile tebrik ettiğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği müstesna günler olarak da ele alınan bayramların, birer sevgi günü olarak toplumda var olan dayanışma ruhunu daha da artırdığına dikkat çekti.

Ramazan Bayramının tüm gönül coşkusu içerisinde idrak edilmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Ünver mesajında  daha sonra şunları kaydetti:  “ İnsanlarımızın birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve  kardeşlik içerisinde kucaklaştıkları huzur ve bereket günlerinden birisini daha tüm kalbimizle daha idrak etmenin  engin sevinç ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve  kuvvetlendiği gönül günleri olarak da ele alabileceğimiz dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı’nı tüm gönül coşkusu içerisinde Nevşehirli vatandaşlarımızın idrak etmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik ilişkisini perçinleştiren ve bu duyguyu adeta büyük bir sel haline getiren bu sevgi günlerimizin kalıcılığının sağlanması en büyük temennimdir. Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın tüm içtenlikleri ile yaşamalarını arzu ediyor, Ramazan Bayramının başta Nevşehirli hemşehrilerime ve tüm dünyadaki inanan insanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, saygılar sunuyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ