reklam
reklam
DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
STERLIN 40,4534 % -0.43
FRANG 35,8280 % 0.59
ALTIN 2.508,34 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358

Başkan Türker “Genel Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Başkan Türker “Genel Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz”
reklam

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan Kaynarca ziyaretini değerlendirdi.

Babaeski’de düzenlenen “Trakya’da Tarım Buluşması” konulu toplantıya katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kırklareli programı kapsamında Kaynarca Beldesi’ni de ziyaret ettiğini ifade eden Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker “Yoğun programı ve kısıtlı vaktine rağmen Beldemizi ziyaret ederek bizleri şereflendiren Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Türker “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kaynarcamızı ziyareti tüm halkımızı çok mutlu etti. Sayın Genel Başkanımıza, değerli misafirlerimize ve Sayın Genel Başkanımızı bağrına basan değerli Kaynarca halkıma çok teşekkür ediyorum. Kısıtlı vaktimize rağmen Genel Başkanımıza, Beldemizi gezdirme fırsatı bulduk. Kaynarca’nın değerleri hakkında Genel Başkanımızı bilgilendirdik ve Dünyaca ünlü olan suyumuzdan içirdik. Vatandaşlarımız, Genel Başkanımızla görüşme imkanı buldular. Genel Başkanımızı coşkuyla karşıladık ve sevgiyle uğurladık” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kaynarca Beldesi’nde yaptığı kısa konuşmada Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’den övgüyle bahsederek “Başarılı Başkanımızın daha yapacağı çok hizmetler var” dedi. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri, yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesinde olumlu bir mesaj olarak algılandı.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent