İlkadım Belediyesi tarafından İlkadım Yalı Camisi'nde başlatılan çevre düzenleme, şadırvan ve lavabo inşa çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gerçekleştiren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tok cami cemaatinden ve vatandaşlardan teşekkür alıyor. 10 gündür meydanlarda demokrasi nöbetini devam ettiren Başkan Tok ve ekibi gündüz de belediye tarafından devam eden çalışmalar ile yakından ilgileniyor. Günün ilk saatlerinde Yalı Camisi'nde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Tok, 'Burada gerçekleştirdiğimiz şadırvan, lavabo ve çevre düzenleme çalışmalarımızın tamamlanması ile Yalı Camimiz yepyeni bir görünüme daha ferah daha kullanışlı hale gelecektir" şeklinde konuştu.

'Halkımız ile birlikteyiz'

Geceleri meydanlarda vatandaşlar ile bir araya geldiklerini gündüzleri ise çalışmaların başında olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yalı Camimizde başlattığımız çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yalı Camimizin büyük sorunlarından bir tanesi bayan kardeşlerimizin burada abdesthane ve lavabo ihtiyacıydı. Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine yaptığımız istişare sonucu burada Yalı Camimizin atmosferine uygun bir şadırvan ve lavabo inşa etme kararı aldık. Gerekli alt yapı çalışmalarımızın ardından hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarımıza da başladık. Halkımız bu çalışmamızdan oldukça memnun kalıyor. Vatandaşlarımızın istediği halkımızın sürekli olarak kullanacağı hizmetleri faaliyete sokmak hem bizler hem halkımızı memnun ediyor. Geceleri demokrasi nöbetimizin başında gündüz ise işlerimizin çalışmalarımın peşindeyiz. Halkımız ile iç içe yan yana hep birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz" diye konuştu.