Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü ve Ferizli ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Söğütlü AK Parti İlçe Başkanlığı'na uğrayan Başkan Toçoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, AK Parti İlçe Başkanı Adem Fidan ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi. Söğütlü'deki seçim çalışmaları ve hizmetler hakkında bilgiler alan Başkan Toçoğlu, Hüseyin Genç, Adem Fidan ve ekibine kolaylıklar diledi. Toçoğlu, görüşmelerin ardından Söğütlü'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Temaslar devam ediyor
Başkan Zeki Toçoğlu, temaslarını Ferizli'de sürdürdü. Burada da AK Parti İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulunan Toçoğlu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, İlçe Başkanı Dursun Ali Dal ve partililerle bir araya geldi. Hizmetleri değerlendiren ve seçim çalışmaları hakkında bilgiler alan Toçoğlu, ziyaretin ardından Ferizli esnafının bayramını tebrik etti.

Milletimizin geleceği için
Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Zeki Toçoğlu, 'İlçe ziyaretlerimiz devam ediyor. Son olarak Söğütlü ve Ferizli ilçelerimizi ziyaret ettik. İlçe belediye başkanlarımızla hizmetlerimizi değerlendirerek son durum hakkında bilgiler aldık. Ardından esnaflarımızla buluşarak hemşehrilerimizin bayramını kutladık. 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala teşkilatımızın tüm mensuplarıyla birlikte sahadayız. İnşallah Sakarya'dan Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destekle yanında olduğumuzu göstereceğiz. 16 yıl boyunca ülkemizin, şehirlerimizin her alanda büyümesini, gelişmesini sağladık. Şimdi daha büyük hedefler için yoldayız. İnşallah 24 Haziran'da Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye hedefine ulaşacağız' dedi.