• BIST 9524.59
  • Altın 2489.764
  • Dolar 32.5509
  • Euro 34.7218
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Tunceli 14 °C

Başkan Sözlü'den Hozat'a destek

Başkan Sözlü'den Hozat'a destek
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Hozat ilçesindeki içme suyu kalitesini arttırmak için Belediye Başkanı Celaleddin Polat'a destek verdi.

Başkan Sözlü,  Hozat ilçesindeki içme suyu probleminin çözümü için harekete geçti. Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat'ın problem karşısındaki mücadelesini takip ve takdir ettiğini belirterek kendisini Adana'ya davet etti. Hozat Belediye Başkanı Polat, Adana daveti esnasında sorunun çözümü noktasında desteğini ifade eden Başkan Sözlü'ye sosyal medya üzerinden bir teşekkür mesajı yayınladı.
Polat'ın Başkan Sözlü'ye teşekkürlerini sunduğu paylaşım şöyle:
"İlçemizde içme suyunu fazlalaştırmak, kaliteyi daha da arttırmak ve yıllardır kullanılan mevcut "kanserojen" madde içeren aspest borulardan kurtulmak için göreve geldiğimiz günden itibaren çaba harcamaktayız. İller Bankasına her yıl yaptığımız hibe boru müracatlarımız ve ekskavatör kredi talebimiz oyalama yalanlarıyla yılan hikayesine dönmüş ayrıca kapısını çaldığımız bir çok yerden cevap ve geri dönüş alamamışızdır. Bu sesimizi dillendiren dostlarımız; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Bey’e ulaştırdıktan sonra, kendileri; şahsımı bizzat aramış, sorunlar karşısında verdiğimiz mücadeleyi takip ve taktir ettiğini belirtmiş, destek sunma isteğini belirterek Adana'ya davet etmiştir. Daveti hemen kabul edip 7 Ekim 2017 Cumartesi günü Adana'ya geçtik. Burada sorunları karşılıklı konuştuktan sonra Adana için verdiği hizmetler ve sorunları çözme teknikleriyle karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunarak ufkumuza katkıları olmuştur. Lezzet Festivaline de denk geldiğimiz için keyifli anlar yaşadık, çok değerli aile fertleriyle de tanışma şerefine eriştik.”
Başkan Sözlü ise Polat'ın bu mesajını kendi sosyal medya hesabından "Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de çizdiği birlik beraberlik yolunda herkesi aziz bilmekle yükümlüyüz. Selam olsun tunç yüreklilere, Adana’da da bir kardeşiniz var" diyerek paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim