Başkan Söğüt;  “En Güzel Miras; Daha Yeşil Bir Türkiye Olacak”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” programı kapsamında gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil Türkiye için 81 ilde eş zamanlı düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı. Derince’de düzenlenen etkinlikte Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, kamu kurum müdürleri, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve STK’ların da ilgi gösterdiği programda Başkan Söğüt de bir fidanı toprakla buluşturdu.

TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Törene katılan vatandaşlarla birlikte fidan dikerek can suyu veren Başkan Şener Söğüt, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bugün 81 ilimizde 2023 ayrı noktada 11 milyon fidan toprakla buluştu. Bizler de gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak, 'Geleceğe Nefes' olabilmek için fidan diktik” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817