BAŞKAN SOFU İSTANBUL İLÇE KONGRESİNE KATILDI

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Pazar günü gerçekleşen İstanbul Sultanbeyli İlçe kongresine katıldı.

BAŞKAN SOFU İSTANBUL İLÇE KONGRESİNE KATILDI


AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı'nın 6. Olağan Kongresi, Sultanbeyli Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’yu Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç davet etti. 


Başkan Sofu “Kıymetli dava büyüğümüz Ali Sevinç ile ilk dönemimizde tanıştık tecrübelerinden yaralandık bizlere her zaman her konuda yardımcı olan 3 dönem Sultanbeyli’de başarılı çalışmalara imza attı. Teşkilat başkanımız Sayın Mustafa Ataş’ın da dediği gibi Sultanbeyli’yi İstanbul ilçeleri arasında şampiyon yapan değerli abimiz Ali Sevinç inanıyoruz ki yeni görevlerde Ak partimize ve ülkemiz geleceğine en iyi şekilde hizmet edecektir. Yeni Sultanbeyli ilçe Başkanımız Ali Tombaş’a başarılar dilerim. ” Dedi.


Kongreye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak Parti İstanbul milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları, ilçe Başkanları, meclis üyeleri, sultabeyli teşkilatlarında görevli üyeler, ve partililer katıldı.





Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184