HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Ağustos 2018 Cuma - 15:36

Başkan Şenol’dan bayram mesajı: Birilerine inat aday oluyorum!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Birileri benim bırakacağımı söylüyor. Birilerine inat aday oluyorum” dedi.

Başkan Şenol’dan bayram mesajı: Birilerine inat aday oluyorum!

EGEDESONSÖZ- Kurban Bayramı öncesinde belediye binası meclis salonunda personel ile bayramlaşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yerel seçime yönelik açıklamalarda bulundu. Şenol, yeniden aday olduğunu ve bir dönem daha bu görevi istediğini söyledi.

Sendika yöneticileri, personel ve bürokratların da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Şenol, “Bu dönemin son kurban bayramına giriyoruz ve bayramlaşma törenindeyiz. Ben bir dönem daha adayım. Çünkü birileri çıkıp ‘halil başkan bırakacak’ diyor. Zaten en başta o birilerine inat aday oluyorum.  Yoksa şahsi görüşüm milletvekilliği için de belediye başkanlığı için de 10 yıl yeterlidir. Bu durum benim belediye başkan yardımcılarım için de geçerlidir.  Benimle ilgili böyle bir beklenti ve düşünce olduğunu gördüğüm için bir dönem daha devam etmek istiyorum” dedi.

ÖLENE KADAR…
Konuşmasında personele, “Dışarıda böyle bir konuşma olursa ‘başkan adaydır’ diyebilirsiniz” diyen Başkan Şenol, “Ben yeniden devam etmek istiyorum. Partim beni aday yapar ya da yapmaz onu bilemem. Onu da zaman gösterecek. Durduğum çizgiyi hiç bozmadan, kıyıda durmasını da, destek olmasını da bilirim. Ben burada doğdum, büyüdüm. Kent için çalışıyorum. Ölünceye kadar da bu anlayışta hareket edeceğim” diye konuştu.

SİZLER İÇİN MÜCADELE EDİYORUM
Başkan Şenol belediyelerdeki mali krizden ve ekonomik darboğazdan da bahsederken maaşların ödenmesi konusunda hassas davrandıklarını söyledi. Şenol, çalışanların hiçbir zaman mağdur edilmediğine vurgu yaparken, “Zorlandığımız zamanlar oluyor. Maaşlar dışında ek olarak yükler ve sendikal haklar var. Bu ay çok büyük bir mücadele verdik. Bir hafta ‘nasıl para ödeyeceğiz’ diye düşünmekten uykularımız kaçtı. Ama saygın bir ortam yarattığımızdan maaşlarımızı eksiksiz ödedik. Belediyemizin kurumsal yapısına olan güven bizim için çok önemlidir. Bu ayı sorunsuz atlattık. Ekonomik kriz belediyelerden yani bizden başladı. Sizler de ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Aşırı borçlanmayın, tasarruf uygulayın. Halkın vergilerini har vurup, harman savurmuyoruz. Tasarruf ediyoruz ama önce alın terinin, emeğin hakkını veriyoruz. Kesinlikle yatırımlarımızı da aksatmayacağız.  Ben belediye başkanı olabilirim ama sizin gibi bir emekçi kardeşinizim ” dedi.

TASARRUF YAPMALIYIZ
Başkan Şenol, ülkedeki ekonomik krize rağmen hükümetin ve devlet kurumlarının tasarruf yapmadığını da söylerken, “Cumhurbaşkanı, bakanlar korumalarla, zırhlı araçlarla dolaşmaya devam ediyorlar. Biz bir tasarruf çağrısı da görmüş değiliz. Hiçbirisi şimdiye kadar dolarlarını da yakmadı. Vatandaşları yastık altındakileri bozdurmaya çağıranlar bir şey yapmıyor. Hep dar gelirlilerden, zor geçinenlerden ülke ekonomisi için yardım bekliyoruz. Köprüleri garantili geçişle yapan müttehitlerin hiç dolar bozdurduğunu gördünüz mü? Lütfen düşünün ve dikkat edin. Bu da bana ilginç geliyor” ifadelerini kullandı.

 
Rusya'dan ABD'ye 'protesto' notası!
 
Öğretmen atamaları için takvim belli oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Selvitopu’ndan AK Partili Kaya’ya istifa resti: Ben bırakacağım, sen de hazır mısın?
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ’’77 hektarlık alanın ...
Başkan Kocaoğlu: Krizdeyiz, benzimiz sararıyor!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, “Üretmiyoruz, yıllardan beri tüketiyoruz. ...
Buca'da açılış zamanı: Konfreans Salonu yola çıktı
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, kentin salon ihtiyacını karşılayacak, ...
 
Çiğli bayrama hazır
Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından hizmetleri aksatmadan ...
Büyükşehir'den mobil kesim hizmeti
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kez 3 yıl önce hizmete aldığı ve büyük ...
Bornova'dan araçlara bakım ve onarım
Vatandaşa hizmet yolunda tüm kaynaklarını en iyi şekilde kullanan Bornova ...
 
Karşıyaka'da Balkan gecesi
Yaz akşamlarını ‘Park Konserleri’ ile renklendiren Karşıyaka Belediyesi, ...
Karabağlar Belediyesi’nden bir ilk!
İlçenin güzelleşmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Karabağlar ...
Ege Üniversitesi Ailesi’nde bayramlaşma heyecanı
Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof.Dr. Necdet Budak, Kurban Bayramı öncesinde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva