GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU HACCA GİDİYOR !

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU HACCA GİDİYOR !

Tarih 09 Mart 2018, 21:43 Editör Dursun ONUR

TIME ÇOK ÖZEL HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, hacca gidiyor.


AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, hacca gidiyor. Bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan Şenlikoğlu, 8 yıl beklediği hac vazifesini eşiyle beraber gerçekleştirecek.

AĞUSTOS AYINDA HAC YOLCUSU

Hac vazifesini yerine getirmek için Ağustos ayında yola çıkacak olan Başkan Şenlikoğlu, kutsal topraklarda üç hafta süreyle hacılık görevlerini yerine getirdikten sonra Giresun’a dönecek.

SADECE TIME'YE AÇIKLADI

25 Mart 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan AK Parti Giresun 6. Olağan İl Kongresi'nin hazırlıklarını sürdüren Başkan Şenlikoğlu,TIME’ye özel demeç verdi.

Hukuk Bürosu'nda misafir ettiği gazetemiz imtiyaz sahibi Dursun Onur'a konuşan Şenlikoğlu, hac yolcusu olduğunu sadece TIME'ye açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hac organizasyonu kapsamında çekilen kura sonucunda 8 yıl beklediği hac vazifesini yerine getirmeye hak kazanan Şenlikoğlu, mutluluğunu dile getirirken hacca gitmeden önce vatandaşlarla helalleşmek için program gerçekleştireceğini de söyledi.

Bu haber 2059 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyenin toplam borcunu açıkladı.

BİZ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

BİZ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında konuşan Giresun Belediye Başka...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi