BAŞKAN ŞENGÜL; “PAZARCIK’TA DSP, İSTANBUL’DA CHP DİYORSUN!”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Şengül Yaptığı Açıklama’da; Madem CHP’yi Seviyordun neden CHP Genel Başkan Yardımcılarına hakaret ettin?” dedi.

NEDEN MASUM, DÜRÜST İNSANLARIN DUYGULARIYLA OYNADIN!

Başkan Şengül; “23 Haziran seçimlerinde başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin her karış toprağında ‘’Her Şey Çok Güzel Olacak’’ diye ciddi bir mücadele veriyoruz. Sizlerin de canı yürekten çaba harcadığınızı biliyorum.Kahramanmaraş İl Örgütümüz, Milletvekilimiz ile birlikte İstanbul’da gerekli çalışmaları yaparak, Kahramanmaraş’lı hemşerilerimiz ve Derneklerimizle bir araya gelmişlerdir. Her birinizin de emek verdiği bu ortamda ‘’ne idüğü’’ belirsiz bazı kişiler yine sahne aldığını görüyoruz. Son yerel seçimlerde Pazarcık’ta seçimi kayıp etmemize neden olan, ortada dönen şaibelerle ilgili herhangi bir açıklama da yapmayan DSP Pazarcık Adayının ,İstanbul CHP İlçe binalarında boy boy poz vermesi, abesle iştigal değil midir? Madem CHP’yi bu kadar seviyordun (!) Neden CHP Genel Başkan Yardımcılarına hakaret ettin? Neden Pazarcık’ta masum, dürüst insanların duygularıyla oynadın?Pazarcık’ta DSP, İstanbul’da CHP diyorsun! Yoksa CHP’den yeni beklentilerin mi var?”

CHP NİTELİKLİ İNSANLARIN BULUNDUĞU BİR PARTİDİR!

Başkan Şengül; “Unutulmasın ki : CHP şahsi çıkar ve menfaatleri için partiyi kullananlar değil, toplum menfaatlerini koruyup kollayan nitelikli insanların bulunduğu bir partidir.Açık çağrımızdır; CHP İlçe Binalarını gezmek için kimsenin eteğinden tutmana gerek yok. Çünkü ‘’takke düşerse kel görünür.’’Bak Kağıthane İlçe Başkanlığı senin girişini yasaklamış. Bütün bunları tek başına inat ederek yapmak yerine Pazarcık’ta yalan yanlış bilgilerle oylarını aldığın masum dürüst insanlardan özür dile ve ben hata yaptım de! Aksi halde, CHP’den sonra DSP de sana tüm kapıları kapatır.”

BAŞKAN ŞENGÜL; “PAZARCIK’TA DSP, İSTANBUL’DA CHP DİYORSUN!”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Maraş Aktüel | Kahramanmaraş Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!