18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, Merkez Huzurevi Müdürü Muhsin Yaman, Çınarcık Huzurevi Müdürü Mehmet Çelik ve beraberindeki heyet Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı makamında ziyaret etti.
Yaşlılar haftası kentimizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Hafta münasebetiyle protokol ziyaretleri gerçekleştiren heyet, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti. “Yaşlılarımıza her zaman saygı duymalıyız” diyen Başkan Salman; “Çünkü bir gün hepimiz yaşlanacağız. Bu hayatımızın bir gerçeği. Her geçen gün gelenek ve göreneklerimizden uzaklaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin daim olması için bazı değerlerimizi kaybetmemeliyiz. Bunun başında da saygı ve sevgi gelmektedir. Sizler başımızın tacısınız ve saygıyı her zaman hak ediyorsunuz” dedi.
Yılbaşı günü sabah kahvaltısı yapmayı planladıklarını belirten Başkan Salman; “Kötü hava şartları nedeniyle bu organizasyonu iptal etmek zorunda kalmıştık. Bu hafta vesile olsun ve bunu yenden gündeme alalım birlikte bir organizasyon yapalım” diye konuştu.

  

Editör: TE Bilişim