Başkan Sakallıoğlu, kurumları ziyaret ediyor

SİYASET 24.11.2016 - 16:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3542+ kez okundu.
 

Başkan Sakallıoğlu, kurumları ziyaret ediyor

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu ziyaretlere başladı.
Geçtiğimiz haftalarda genel merkez tarafından göreve getirilen Başkan Sakallıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bulancak'ta bazı kurum amirlerini ziyarette bulundu. İlk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy'u ziyaret eden Başkan Sakallıoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin'i ve ardından Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer'i ziyaret ettiler.Ziyaretlerde ilçe hakkında kurum amirleri ile görüştüklerini kaydeden Başkan Sakallıoğlu, Bulancak'ta yapılacak olan bir sürü hizmetin olduğunu belirterek, kurum amirleri ile birlikte el birliği ile çalışacaklarını ve Bulancak'ın en iyi hizmeti alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Başkan Sakallıoğlu'na ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Yılmaz, Naim Yaslı, Hale Zere, Ömer Dik ve Celal Karataş eşlik ettiler.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu ziyaretlere başladı.
Geçtiğimiz haftalarda genel merkez tarafından göreve getirilen Başkan Sakallıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bulancak'ta bazı kurum amirlerini ziyarette bulundu. İlk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy'u ziyaret eden Başkan Sakallıoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin'i ve ardından Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer'i ziyaret ettiler.
Ziyaretlerde ilçe hakkında kurum amirleri ile görüştüklerini kaydeden Başkan Sakallıoğlu, Bulancak'ta yapılacak olan bir sürü hizmetin olduğunu belirterek, kurum amirleri ile birlikte el birliği ile çalışacaklarını ve Bulancak'ın en iyi hizmeti alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Başkan Sakallıoğlu'na ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Yılmaz, Naim Yaslı, Hale Zere, Ömer Dik ve Celal Karataş eşlik ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.