BAŞKAN ŞAHİN’E BBP’DEN TEKLİF Mİ VAR?

featured

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal ve yönetim kurulu üyeleri Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

AK Parti’den aday gösterilmeyerek yeni dönemde bulunmayacak olan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bağımsız aday olacağı ve ya başka partiden aday olacağı yönünde iddialar kamuoyunda konuşulmuştu.

BBP’nin böylesine manidar bir zamanda Başkan Şahin’i ziyaret etmesi akıllara ‘Başkan Şahin BBP’den mi aday olacak?’ sorusunu gündeme getirdi. Adaylık konusunda bir açıklama yapılmazken, Münür Şahin’e götürüldüğü iddia edilen teklif Bilecik için mi? Osmaneli için mi? Bilinmez. Osmaneli’de birlik ve beraberlik içinde her zaman Belediye Hizmetlerine ve belediyeye destek olan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve Yöneticilerine, Alperen Ocakları Başkanına teşekkür eden Belediye Başkanı Münür Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal yaptığı konuşmada; “Osmaneli de çok konuşulacak yatırımları ve hizmetleri 5 yıl içinde gerçekleştiren ve Osmaneli halkının taraflı tarafsız her kesiminden destek alan Belediye Başkanıız Münür Şahin’e teşekkür ediyoruz. Osmaneli’nin hızla yükselen değer olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz. Osmaneli bu başarılı çalışmalar sonrası artık bölgemizde ve Türkiye genelinde tanınan bir konuma geldi. Başarılı Belediye Başkanımız Münür Şahin’in toplumun tümü tarafından büyük bir memnuniyet ve istekle izleniyor ve isteniyor olmasından mutluluk duyuyoruz. Başkana başarılı çalışmalarının bundan sonraki dönemde de devam etmesini diliyorum. Kendisine Büyük Birlik Partisi olarak her zaman destek olduk ve destek olmaya devam edeceğiz. Başkanımız Münür Şahin’e başarılı hizmetleri için çok teşekkür ediyorum.”dedi.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir