banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Şahin müjdeler yağdırdı

Seçim çalışmaları kapsamında aynı gün gittiği 5 mahallede coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, gençlere, kadınlara, engellilere müjdeler yağdırdı, "Kendi tarihini yazan bir Atakum için geliyoruz" ifadelerini kullandı.

banner269

Başkan Şahin müjdeler yağdırdı

Seçim çalışmaları kapsamında aynı gün gittiği 5 mahallede coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, gençlere, kadınlara, engellilere müjdeler yağdırdı, "Kendi tarihini yazan bir Atakum için geliyoruz" ifadelerini kullandı.

20 Mart 2019 Çarşamba 21:35
Başkan Şahin müjdeler yağdırdı

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çobanlı, Çobanözü, Meyvalı, Karaoyumca ve Yukarıaksu mahallerinde adeta gövde gösterisi yaptı. Aynı gün içerisinde 5 mahalleye giden ve coşkuyla karşılanan Zihni Şahin, yaptığı konuşmalarda projelerini halka anlatarak desteklerini istedi. 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Çobanözü Köy Konağı'nda Çobanlı ve Çobanözü mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Zihni Şahin, "Atakum'da turizmi, sanatı, ticareti canlandırmak, ilçemizi marka şehir yapmak için çıktığımız bu yolda yılmadan, yorulmadan gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" sözcüklerini kullandı.

GÖNÜL SICAKLIĞI

Daha sonra sırasıyla Meyvalı, Karaoyumca ve Yukarıaksu mahallelerinde halka hitap eden Başkan Şahin, "Hava soğuk, gönüller sıcak. Cumhur İttifakı'nı ve projelerimizi anlatmaya, desteklerini istemeye geldiğimiz Meyvalılı, Karaoyumca ve Yukarıaksulu hemşehrilerimiz bu gece soğuk havaya rağmen gösterdikleri teveccüh ile içimizi ısıttı. Allah'ın izniyle bu sevgi 31 Mart'ta sandığa da yansıyacak ve Cumhur İttifakı Türkiye'nin geleceğini inşa etme yolunda önemli bir adım atacak" şeklinde konuştu.

Başkan Zihni Şahin, her 5 mahallede yaptığı konuşmalarda kısaca şu projelerini anlattı:

GENÇLERE, KADINLARA, ENGELLİLERE MÜJDELER

"Atakumumuzu Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı olan 2023’e hazırlayacağız.  Millet sevdası, vatan aşkı, özgürlüğünden taviz vermeme, bütün inançlara kucak açma, birlikte yaşama kültürü Atakum’un karakteridir. Büyük Türk Milletinin yeniden doğduğu Samsun’un sevdalısı olarak, ülkümüz; albayrağımızın gölgesinde başı dik, geleceğe güvenle bakan, kendi tarihini yazan bir Atakum olmaktır.
 

ENGELLİLERE ÖZEL HİZMET MERKEZİ

Engelli vatandaşlarımızın Atakum'un cadde ve sokaklarında rahat hareket edebilmeleri için  kaldırımların yanı sıra, bina girişleri  ve yol tasarımlarını da 'Engelsiz Atakum Projesi' kapsamında yeniden ele alacağız. Ayrıca, 'Sosyal Belediyecilik' anlayışımız kapsamında, hanesinde engelli bireyi bulunan ailelerimizin düğün, nişan, sünnet, cenaze, mevlid ve pazar alışverişleri gibi zaruri durumlarda engelli bireylerini rahatlıkla bırakabilecekleri ve içinde uzman görevlileri bulunan Engelli Hizmet Merkezi'ni kuracağız.

TESİSLER BELEDİYE İÇİN ÇALIŞACAK

Atakumumuz, Allah'ın her türlü güzelliği verdiği bir yer. Denizinin mavisiyle, sırtını yaslamış olduğu Kocadağ Yaylası'nın yeşiliyle bir yerleşim alanı Atakum. Her geçen gün de gelişmektedir. Yapacağımız yeni sosyal tesisler arasında Kocadağ’da önemli tesisler olacaktır. Tüm sosyal tesislerimizi belediye işletecektir. Bu tesisler ile yeni iş alanları açılacaktır. Buralarda Atakumlular çalışacaktır. Tüm alış verişlerini Atakumlu esnaflarımızdan yapacağız.

UYUMAYAN KÜTÜPHANE

Eğitim ve Teknoloji Kampüsü projesi ile ile rehber öğretmenlere her türlü imkanı sunarak çocuklarımızın hayal gücünü geliştirmenin yanı sıra bilim ve teknolojideki gelişmeleri de takip etmelerini sağlayacağız. Ayrıca 7/24 Uyumayan Dijital Kütüphane ile başta gençler olmak üzere her kesimden sanat ve kitap meraklılarına hizmet vereceğiz.

EV HANIMLARI İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Meslek edindirme kursları ile evlerde kadınlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ve mahalli ürünlerin sergilenip satılması ve e-ticaret sistemi kurularak internet üzerinden de satışların yapılması sağlanacaktır. Kuracağımız bu sistem ile kadınlar ve genç kızlarımızın aile ekonomisine ve kendilerine ekonomik katkı sağlanması hayata geçirilecek.

KADINLAR İÇİN NİCE PROJELER

Kadınlarımız, kahvaltı sofralarında, kültür merkezlerinde bir araya gelecek, film ve tiyatro oyunlarını izleme, sevdikleri kitapların yazarlarıyla buluşma ve spor yapma imkanına sahip olacaklar. Buna ek olarak hanımlar için diyetisyen, fizyoterapist ve sağlıklı yaşam konularında uzmanlar eşliğinde eğitim ve deneyim paylaşımları gerçekleştirilecektir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.