BAŞKAN ŞAHİN HER YERE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin hizmet sınırları içinde ki 139 mahalleye ulaşmaya devam ediyor. Başkan Şahin buralarda ki çalışmaları da sürekli incelemeye giderek, yerinde takip etti. Muhtarlarla ve vatandaşlarla beraber oldu. İstişareler yaptı. Sohbet etti. 

BAŞKAN ŞAHİN HER YERE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR


bafrahaber   Bafra Belediyesinin farklı alanlardaki çalışmaları başta yeni mahalle olan köyler olmak üzere devam ediyor. Bafra Belediyesi yeni mahalle olan 68 köyde ki okul, cami ve öğrenci yurdu gibi resmi kurumlara 16.810 ton demir, 5.000 adet tuğla, 4.132 torba çimento, 1.970 metre bordur ve 16.220 metrekare kilitli parke taşı yardımı yaptı. Buraların çevre düzenlemelerini gerçekleştirdi. Ayrıca 60 mahallede çocuk oyun grubu kurdu. Çok sayıda ki yeni mahallede ise 500.000 metrekareden fazla beton yol yaptı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “İlçemizde ki 139 mahallemize de ulaşmaya çalıştık. Her mahallemizin istekleri var. Haklı talepleri bulunuyor. Bu konularda muhtarlarımız ile sürekli koordine ve istişare içinde olduk. Bu vesileyle muhtarlarımıza ve azalarımıza çok teşekkür ediyorum. Beton yol yapımı, çocuk oyun grupları kurulması, cami, okul gibi resmi kurumlarımıza malzeme yardımları ile bahçelerinin düzenlenmesi çalışmalarını gerçekleştirdik. Buralara demir, çimento, tuğla, bordur ve kilitli parke taşı yardımlarında bulunduk. Bize ulaşan talepleri veya bizim gördüklerimizi karşılamaya çalıştık. Ayrıca yapılan çalışmalar sırasında mahallelerimize gittik. Muhtarlarımız ve hemşerilerimizle birlikte olduk. İstişareler yaptık, sohbet ettik. Sadece seçim zamanlarında değil her zaman değerli halkımızla beraber olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.” 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “Yaptığımız her hizmet ve çalışmada hemşerilerimin mutluğunu görmek benim en büyük mutluluğum. Bu nedenle ara vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni çalışmalar üretiyoruz. Bir plan ve program dâhilinde hareket ediyoruz. Bu arada Cumhuriyet meydanımızı düzenleme çalışmalarımız tamamlanıyor. Baskı beton çalışmalarımız ise Belediye, Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddemiz istikametinde devam edecek.“ dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER