28-Mart-2024 12:07:01

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Başkan ‘rekor kırdık yeter’ demiyor;

Başkan ‘rekor kırdık yeter’ demiyor;

Asfalta devam

Asfalt, parke hizmeti görmeyen mıcırlı yolları asfalt ve kilit parke taşı ile buluşturan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Rekoru kıran Allar, 4.5       yılda 55 km. sıcak asfalt, 15 km. kilit parke taşı döşendiğini açıkladı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçede rekora imza attığı asfalt ve kaldırım çalışmalarında geçen 4,5 yılda Gerede’de ihtiyaç görülen bölgelere 55 kilometre asfalt atıldığını belirtti. Başkan Allar, çalışmalar kapsamında 15 kilometre de kaldırım çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti ve “bir söz verdik, ‘vatandaşın ayağı çamura değmeyecek’ dedik. Sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Her yıl programlarımızı yaparak ortalama 30.000 ton sıcak asfalt attık. Emsal belediyelerle kıyaslanmayacak çapta asfalt harekatı gerçekleştirdik. Yol medeniyettir düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.

Allar, çalışmaları sürdürdüklerini, sadece ana arterler değil Gerede’nin tüm mahallelerine asfalt ve parke taşı hizmetini götürdüklerini söyledi.

2018 yılının bu son günlerinde Yeni Mahalle Vadi Sokak ve Horasan Sokak; Dayıoğlu Mahallesi Zambak, Menekşe, Çiğdem, Sümbül Sokaklar, Barbaros Caddesi, Hastane bahçesi tamamen asfaltlandı. Son 15 günde yapılan bu çalışmalarda yaklaşık 10.000 ton sıcak asfalt atıldı.

1 Yorumlar
Salih Dursun

Sayın başkanım.Ayaklar çamurdan kurtardık diyosun da ben ilçenin en büyük ve en merkezde bulunan Seviller mahallesin ikame ediyorum.Harman sokakta evime girebilmek için ayakkabının çamurunu temizleyerek girmek zorunda kalıyorum.kilit taştan vazgeçtik.astvalt kırıntısı ile çamurdan kurtulmak bizim hakkımız yok mu

Cevap bırakın