VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN’DAN PARTİ ÜYESİ ÇALIŞANLARA NET MESAJ

1 Mart 2021

.........................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyede özellikle siyasi parti üyesi çalışan istemediğine ilişkin çağrısının ardından 18 CHP üyesinin istifa ettiğini, 10 çalışanın daha istifasını beklediğini açıkladı. Özcan, istifa etmeyenlerle ilgili gereğini yapacağını vurguladı.

Başkan Özcan, canlı olarak yayınlanan ‘Şeffaf Masa’ programında Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Bülent Velioğlu’nun moderatörlüğünde gazeteciler Bolu Takip Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Ali Atalay, Bolu Gündem Olay Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Aykan, Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve editörü Caner Güngör, Bolu Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirci ve Köroğlu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Gülen’in sorularını yanıtladı.

Belediyede siyasi parti üyesi çalışan istemediğine ilişkin açıklamasının ardından başlayan istifalarla ilgili ilk kez konuşan Başkan Özcan, şunları söyledi:

“Gerek AK Parti’li gerek başka partili siyasi görüşlerini işlerine yansıttıklarını gördüm. Biz burada kamu hizmeti yapıyoruz. En azından memur gibi iş yapan insanlar siyasi partilerle ilişiğini kessinler dedim. Hiçbir parti ayrımı yapmadan. CHP’lilerde kessin dedim diğer partililerde kessin dedim. Bunun Muharrem İnce ile ne alakası olsun. Benim odamda altı ok yada Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı gören var mı? Ben şunu hissettirmek istiyorum. Burası bir devlet kurumu. Benim odama gelen CHP İl Başkanlığına gelmiş gibi hissetmemeli. 18 kişi CHP’den istifa etmiş, 10 tane daha CHP’li var. Onlarında istifasını bekliyorum.”

İSTİFA ETMEZLERSE NE OLACAK

Başkan Özcan, istifa etmemeleri halinde ne yapacağı sorusunu ise şöyle cevapladı:

“Önce kendi partililerimden başlayarak niye gereğini yapmıyorsun sorusunu soracağım. Ama önce CHP’lilere soracağım. Bu konuda kendi partililerimden başlayarak yapmam gerekeni yaparım.”

3 yorum yapılmış
  • Teknisyen
    1 Mart 2021 • 13:23
    Tanju Özcan Bolu Belediye Başkanı olurken;Belediye Meclisine 18 üye soktu. 1-H. Cumhur Bandakçıoğlu 2-Resmiye Kahraman 3-Hüseyin Ekrem Serin 4-Feridun Yılmaz 5-Ahmet Yılmaz 6-Begüm Tuncer 7-Cihan Tutal 8-Ahmet Fidan 9-Hakan Alparslan 10-Tuna Özcan 11- Cevat Çatladı 12-Ergün Temel 13-Suat Orhan 14-Tahsin Mert Karagöz 15-Mustafa Gürdal Sayın başkan öncelikle bu kişilere sorun Meclis üyeleri?Basın danışmanları?Belediye araçlarını şahsi hunhar kullanan arkadaşlar? Ama
  • obenibilir
    2 Mart 2021 • 05:59
    Bir tane chp li personel almadım diyen tanju efendi.18 istifa eden 10 tanede istifasını istediğin personel, ettimi 28 personel. Hani chp li almamıştın. Nereden geldi bu arkadaşlar. Mars tan mı acaba.
  • Hakhukuk
    2 Mart 2021 • 10:04
    Sayın başkan galiba bu gune kadar çıkmış bütün kanunları ,yönetmelikleri,tüzükleri,yasaları kendi istedigi duzenleyecek galiba once belediyeye icraat yatıramıyorum diyemiyor demeyin sözün özü bu.halkin iradesiyle oynamayin.belediye başkanı iseniz bolunun en yüksek bürokratımızınız.hani siz belediye bize geçince her seyi bana bırakın diyordunuz çalışmayası vurdummu masaya çekiştiririm diyordunuz ne oldu burası TBMM değil bolu halkına gerçekten hizmet yeri m
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.