Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katılmak üzere Ankara’ya giden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, programın akabinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Başkan Adayı Cihat Öztürk’ün de yer aldığı ziyarete Belediye Başkan Vekili Mustafa Tınas ile Soner Yelkovan da eşlik etti.

"FİKİR VE ÖNERİLERİNDEN İSTİFADE ETTİK"


Belediye Başkanı Özcan, görüşme sonrası yaptığı açıklamada; “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Nazilli’den heyetimizle birlikte makamında ziyaret ettik. Kongre süreci öncesi mutabakatımızı kendilerine iletmiştik. Kendisinin kıymetli fikir ve önerilerinden tekrar istifade ettik. Genel Başkanımızın Nazillimize, hemşehrilerimize çok selamları var. Misafirperverliklerin dolayı çok değerli başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Ankara temasları kapsamında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarını da ziyaret eden Başkan Özcan, bir süre sohbet ederek belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.