Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, Kapalı Spor Salonu Alanında İncelemelerde Bulundu
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçede yapılacak olan Kapalı Spor salonu ve yol temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Özcan, “Pervari’de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Pervarililerin her alanda en iyi imkânlara sahip olması için ilçemizde kültür ve spor salonunun temelini yakında atmış olacağız. Böylece vatandaşlarımız, gençlerimiz, yediden yetmişe herkes nezih ortamlarda spor yapma imkânı bulacak” dedi.

Başkan Özcan, yeni yapılacak bu yatırımlarla sağlık, spor ve kültürel alanda ilçenin her türlü ihtiyacının karşılanacağını söyledi. Kapalı Spor Salonu alanındaki incelemelerinin ardından Başkan Özcan, belediye ekipleri tarafından yapılan yol temizleme çalışmalarını denetledi.

Başkan Özcan yaptığı açıklamada, “Kendilerine hizmet etme görevi veren, bizlere destek ve gönül veren tüm Pervarili hemşerilerimize vefa duygumuzu ödemek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemizi bir bütün olarak görerek her karışına hizmet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.