Hava Durumu

:

:

:

Başkan Ozan Varal CHP’nin Yönetim Listesini Açıkladı

02 Aralık 2019 Pazartesi 20:46

SONMANŞET.COM- 31 Mart Yerel seçimlerinde 25 yıl aradan sonra CHP'ye Tarsus Belediye Başkanlığını kazandıran ilçe Başkanı olarak tarihe geçen Ali ilk'in başkanlıktan istifa etmesinin ardından, ilçe yönetiminin de Mersin İl örgütü tarafından görevden alınmasıyla bir geçiş dönemi yaşayan CHP'de ilçe Başkanlığına atanan Tarsus Belediye Meclis üyesi, MESKİ Yönetim Kurulu üyesi Av. Ozan Varal'ın

Başkan Ozan Varal CHP’nin Yönetim Listesini Açıkladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- 31 Mart Yerel seçimlerinde 25 yıl aradan sonra CHP’ye Tarsus Belediye Başkanlığını kazandıran ilçe Başkanı olarak tarihe geçen Ali ilk’in başkanlıktan istifa etmesinin ardından, ilçe yönetiminin de Mersin İl örgütü tarafından görevden alınmasıyla bir geçiş dönemi yaşayan CHP’de ilçe Başkanlığına atanan Tarsus Belediye Meclis üyesi, MESKİ Yönetim Kurulu üyesi Av. Ozan Varal’ın yönetim kurulu açıklandı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından belirlenen Ozan Varal Başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi, CHP Merkez Yürütme Kurulu tarafından onandı.

Ozan Varal Başkanlığındaki CHP’nin yeni Tarsus ilçe yönetimi ilk etapta Ali İlk tarafındandan yapıldıktan sonra geçtiğimiz günlerde iptal edilen Delege seçimlerini yeniden yapacak ve ardından ilçe teşkilatını genel kurula götürecek.

Ozan Varal, delege seçimlerinin ardından yapılacak kongrede bu kez ilçe Başkan adayı olarak seçime girecek.

CHP İlçe Başkanlığına geçici görevle atanan Av. Ozan Varal, sonmanşet.com gazetesine yaptığı açıklamada, “CHP’de bundan sonra barış dili hakim olacak. Ben ve Yönetim kurulu üyelerimiz CHP’nin birleştirici gücüyüz. Birlik ve beraberlik içinde önce delege seçimlerimizi yapacağız ve ardından ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

-İŞTE CHP’NİN YENİ YÖNETİM LİSTESİ:

“Mahmut Özküçük, Hakan Arkan, Sıtkı Dev, Şamil Uğurlu, Canda Çınar, Ahmet Altundağ, Haluk Gülbahar, Nezihe Atay, Gani Nazlıgül, Hüsnü Yılmaz, Yusuf Dediğidoğru, Selahattin Şahin, Hülya Midem, Hüseyin Ak, Hasan Sel, Nejdet Aşkın, Leyla Reyhan Güvençli, Yunus Fındık, Ali İhsan Bayır, Sadık Durgun, Tuncay Arslan, Hakan Mert, Erdal Kırılmaz, Ayşe Ötün, Adnan Eker, Meryem Akçayoğlu, Aykut Karakelle,Çınar Ürkütür, Ali Abdullah Gül, Yunus Fındık, Arda Yaşot, Mehmet Ali Binici, Kadir Doğan.”

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.