Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Ölmez "Bu Bir İş Meselesi Değildir"

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez; "Bu bir iş meselesi değildir. Fatma hanımın sönen yıldızlarını Tavşantepe’den, Kandıra’dan alevlenen meşaleler öyle bir aydınlatır ki buna hepsi şaşırır kalır." dedi

16 Ekim 2019 Saat: 11:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.018 kez okunmuştur

Başkan Ölmez "Bu Bir İş Meselesi Değildir"
Başkan Ölmez "Bu Bir İş Meselesi Değildir"

İzmit Belediyesi tarafından işe gelmediği gerekçesi ile görevine son verilen Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Efe’ye bir destek de AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez'den geldi. Ölmez sosyal medya hesabından Efe’ye destek vererek: “Bu bir iş meselesi değildir” dedi. 

Başkan Ölmez'in açıklamasında" Kandıramızın evladı Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Kandıramızın 97 mahallesi ve Tavşantepe muhtarımız aile babası içimizden biri İbrahim Efe kardeşimize görev tanımını bile bilmeden iş disiplinini bahane ederek iş akdini fes edildi.

Sadece ve sadece siyasi görüşü dolayısıyla toplumsal ayrışmaların önünü açan İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Hürriyet Kaplan'ı kararını gözden geçirmesini talep ediyoruz. Bu bir iş meselesi değildir. Suskunluğumuz Efe’nin toplum önünde yanlış algı yöntemine kurban edilmemesi içindi. Fatma hanımın sönen yıldızlarını Tavşantepe’den ve Kandıra’dan alevlenen meşaleler öyle bir aydınlatır ki buna hepsi şaşırır kalır.

Kendilerini yanlış yönlendiren gözünü intikam hırsı bürümüş taraftarları bile kurtaramaz. Hem iş barışı hem de toplumsal barış yönünden kendilerine yakışmayan bu davranış ve uygulamanın ivedilikle gözden geçirilmesi beklentimiz değil kamu vicdanı açısından talebimizdir"dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑