• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop, ilgili birim müdürleriyle birlikte bir takım inceleme ve denetlemelerde bulundular. Kredi Yurtlar Kurumu’na ait olan ve boşaltılan yurt binasını, Kaymakam Eflatun Can Tortop ile ilgili kurum müdürleriyle, Sandıklı Belediyesi’ne devir olan Ezgi Düğün Salonu’nu, ve Kapalı Pazar yerini ise ilgili belediye müdürleriyle incelemeler de bulunan Başkan Mustafa Çöl, […]

Başkan Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop, ilgili birim müdürleriyle birlikte bir takım inceleme ve denetlemelerde bulundular.

Kredi Yurtlar Kurumu’na ait olan ve boşaltılan yurt binasını, Kaymakam Eflatun Can Tortop ile ilgili kurum müdürleriyle, Sandıklı Belediyesi’ne devir olan Ezgi Düğün Salonu’nu, ve Kapalı Pazar yerini ise ilgili belediye müdürleriyle incelemeler de bulunan Başkan Mustafa Çöl, bu alanları gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özellikle Sandıklı Belediyemiz bünyesine yeni katılan Ezgi Düğün Salonu’nu detaylı inceleyen Başkan Mustafa Çöl, burada yapılan çalışmalar ve bundan sonraki pandemi sürecinin sonunda vatandaşlarımıza kaliteli hizmet yapabilmesi için işlemleri kontrol etti.

Kapalı pazar yerinde gerçekleştirilen Cuma namazı için bu alanı da gezerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Mustafa Çöl, vatandaşlarımızın huzurlu ve temiz bir ortamda ibadetlerini yapmaları için gereken titizliği ve hassasiyeti gösterdiklerini belirterek her hafta bu alanların dezenfekte edilerek yıkandığının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM