Başkan Mescier’den Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Mescier’den Kurban Bayramı Mesajı

Yayın: 09.08.2019 23:49
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mescier,Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mescier yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi ‘’Bilindiği üzere bayramlar, her türlü insani ve ahlaki değerin yeniden yeşertildiği özel günlerdir. Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz. Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramını en iyi dileklerimle kutlar, tüm insanlığa, ülkemize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, saygılar sunarım.’’

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobilin motosiklete çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’da otomobilin 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptığı kazada baba ve oğlu ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre V.Ç. (29) idaresindeki 16 CDB 89 plakalı otomobil, İnönü Caddesi’nde Irak uyruklu Sarhan Al-Isawı’nın (42) kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan sürücünün oğlu İbrahim Al-Isawı (12) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü V.Ç’nin 250 promil alkollü olduğu öğrenildi.